Filosofi

Död åt filosofi. Seriöst jag orkar inte läsa om massa gamla människor som heter platon, aristoteles, sokrates, kant, des cartes.. Va ha jag för nytta av att veta vad dom tyckte? nä nu skiter jag i att läsa boken och pluggar bara in vad som står på stencilen. Fattar ändå inte nått ifrån boken den e helt knas! Ha ingen lust att gå till lektionen i mon men kanske lika bra att göra de, kommer väl inte undan de ändå. Skönt när de sen är över..

18 april

God morgon. Här sitter jag framför datorn och äter frukost. Sitter och väntar på mi moster, kusin och kusinens kompis. Vi ska iväg till Varberg och spå oss hos en spådam, spännande. Egentligen skulle jag blivit hämtad kvart i 10 men moster ringde i morse och sa att vi tagit fel på tiden och att vi inte skulle åka förrän kvart över 11 xD haha så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är redan klar :)

Ikväll ska jag nog hem till Älskling...

Grattis

Idag började skolan igen efter sista påsklovet. Känns jobbigt, har ingen ork alls att plugga nu vill bara ta studenten någon gång!!

Idag fyller min bror 16år! Så mormor och morfar har varit här och ätit tårta. :)

Vad har mer hänt då, hm jo jag var och skulle fixa ett studentflak (eftersom vår klass inte ha något än! wups) Men han jag frågade hade aldrig kört och han ville inte för han visste inte hur det funkade med alla tillstånd och sånt,, åååh . vi kommer få gå till kattegatt :(

I morgon kommer jag slösa pengar, 850 kr går till balen, och 50 kr till Emma som ska fixa champagnefrukost :)

Glad påsk!

Ville bara önska alla en glad påsk! Vädret är ju underbart idag så man kan inte annat än vara glad :) Själv ligger man ute på altanen och solar just nu så jag ser inte riktigt om jag skriver rätt hehe..

Ni får ha det så bra

9 april

Hej hej! Var som sagt på bio i går kväll, vi såg Fast and furious. Mest killfilm men den var ändå bra :) Kom hem ca kvart i 12 och gick och la oss ganska snabbt.

 

Idag vaknade vi tidigt, älskling åkte hem. Och jag har bara slappat idag. Tänkte plugga men har inte orkat öppna böckerna :P Kom på att vi är lediga på måndag med så då ska jag plugga istället. Nu ikväll har familjen grillat och ätit gott.

 

Ska kolla om det finns något kul på tv.

Imorgon blir det kanska utgång.

8 april

Känns verkligen att det är lov. Synd bara att det ska vara så himla kasst väder :(

Igår kväll åkte jag och Robin in till stan och gick och åt middag och tog en god dricka (han öl, jag cider). Efter maten så passade det bra att åka med mamma hem så vi promenerade genom stan bort till hennes jobb.
 Älskpälsk xD

Idag vaknade man vid halv 10, gick upp gjorde mig i ordning och sen åkte jag och mamma in till stan och kollade studentpresenter till mig, köpte en finfin klocka fast den får jag inte förrän den 12 juni^^ :P Nu är jag hemma och ska snart städa. Ikväll blir det bio med baby.

6 april

Fastän jag har lov så ringde väckarklockan vid 7 idag. Gick upp och gjorde mig i ordning, väckte älskling och åt frukost. Sen körde vi in till stan och jag släppte av Robin på körskolan och sen körde jag  till frisören och färgade och klippte håret! När jag var klar kom Robin dit och vi åkte till Max och åt mat! När jag kom hem blev det solning på altanen och sen har jag inte hunnit göra mer.

3 april

Började tidigt idag med svenska .. Efter det hade vi håla men jag och Yasse var typ klara med det vi skulle jobba med på lektionen så vi gick och snackade med läraren och lämnade in våra uppgifter och sen fick vi gå hem :D Så kom hem för en timme sen ungefär. Och vem möter jag hemma då? Jo Robin såklart! :D:D Han hade inte åkt hemifrån än så jag hann pussa lite på honom också. Asså jag vet inte vad det är men nu den senaste tiden blir jag så glad varje gång jag ser honom. Tidigare i veckan konstaterade vi (jag , john, yasse, micha) att man inte kan vara nykär efter snart 2 år. Så det kan det ju inte vara, hum det måste vara att våren har kommit, vårkänslor helt enkelt. Blir väl extra glad när man träffar den man tycker om mest.  

Nu vet jag inte vad jag ska göra :S kanske sola? Äta glass? Ja de ska jag göra


Shopping med tjejerna

Ännu en underbar dag! Varmt och soligt! Hade bara en lektion idag med :D Efter skolan åkte jag och tjejerna till gekås och shoppade :) Har haft en väldigt trevlig dag helt enkelt, men bra sällskap, god mat, shopping och sol!


Och en sak till idag firar jag och Robin 1år och 10 månader!! Ska gå och pussa extra mycket på honom nu , See ya


Första April

Älskar april! Denna dagen har varit mycket bra! Vaknade och såg att det var grått väder ute. Åkte till skolan och hade matte, och när jag kom ut så var det blå himmel och sol!! Åkte in till stan och mötte Carru. Vi gick runt i affärerna och för en gång skull kunde man shoppa i lugn och ro utan att trängas med massa folk, skönt! Vi tog en snabb lunch och sen åkte vi till skolan för att ha svenska. Slutade tidigare och jag åkte hem. Nyss så satt jag ute på altanen och fikade i solen, det är jätte varmt ute!