En vecka till sol o värme !

Hej ! Sitter hemma hos Robin just nu, han håller på att måla så jag tänkte att jag lika gärna kunde sätta mig framför datan en stund. Senare idag ska vi äta Thai mat :D

I Torsdag var det ju rix fm festival i stan, jag åkte in och mötte Frida o Carru på idas, efter en stund kom även Madde. Vi vandrade genom stan bort mot parken. Sjukt mycket folk var det ute, Vi satt oss vid öltälten och köpte varsin dricka, där satt vi nog nån timme, senare kom Anneli, Robin och Pilla också dit :)

          

I fredags var jag o Robin hemma hos mig, käkade tacos o hade filmkväll. I går åkte vi hit och vi är fortfarande kvar ;D får se om jag åker hem ikväll.

Om EN vecka ligger vi vid poolen nu!!

Rix Fm

Tjaa snyggingar !

Blir ett snabbt inlägg. Hade ställt kl på 20 över 7 imorse, men vaknade av mig själv vid 7. Är inte det jobbigt!? Helt onödigt att försöka somna om, jag gick iaf upp då o vid halv nio åkte jag o pappa in till stan och övningskörde =) Det gick kalas.

Ikväll äre rix fm här i Halmstad. Ska in till stan om en stund. Ska träffa tjejerna först sen får jag se om jag hänger med till rix. Lite ostadigt väder :/ ibland regnar det ibland är det soligt.

Bikini bild

Godmorgon!

Nyss ätit frukost, åt även en hårkontroll-tablett, usch säger jag bara. Visste inte att dem skulle smaka så äckligt? Eurk. Och nu ska man käka dem 2ggr per dag! uschusch

Hittade en bild på min nya bikini. Jag köpte bara överdelen för har redan massa underdelar som jag tänkte matcha :)


Idag är det onsdag, vet inte rikitgt vad jag ska göra nu under dagen, men kl 18.00 ska jag hem till mina kusiner och ät god mat :) Dem har köpt en liten hundvalp! Aww hundvalpar är alltid sååå söta! Så fort man ser en hundvalp blir man ju så himla sugen på att köpa en själv.

Nu ska jag nog väcka älsklingen, såhär länge kan han ju inte sova hihi

Ha en bra dag! / M

Hårkontroll

Såå nu har jag varit inne i stan, vart jätte mycket folk, massa turister! så kollade bara lite snabbt sen åkte vi till Eurostop. Hittade en bikini :) Jag köpte också hårkontroll- tabletter. Tänkte att jag skulle testa dem efter allt man läst :P Får se om dem är så bra som folk säger.. Vad tycker ni som har testet? Märkte ni någon skillnad?


Jordbävning 6,4 på richterskalan!

God morgon!

Sitter här och äter frukost. Frukost är fasen det godaste på hela dagen!



Idag ska jag in till stan med pappa och Martin. Jag ska övningsköra lite, sen måste jag hitta en bikini!

Shit, läste precis på aftonbladet att det har varit en jordbävning på rhodos i morse. 6,4 på richterskalan! haha tänk om hotell vi ska bo på är helt förstört nu :O

Vad ska ni hitta på idag?

Resan bokad!

Hej alla glada läsare!

I dag skiner faktiskt solen! Vi håller på att måla om huset här hemma så det blir att slänga på sig bikinin och måla på. Ska även hem till Robin. Där blir det kalas, ska fira hans syster, bror och pappa som har fyllt/ fyller år denna månaden.

I fredags slutade jag redan kl 1. Fanns inte så mkt att göra på jobbet sista dagen innan semestern, åkte med pappsen hem. Vid 4tiden åkte jag, mamma, pappa in till stan .. Mamma och pappa skulle träffa några bekanta och äta på restaurang, jag mötte Robin och sen gick vi till resebyrån o frågade om resan var kvar.. o det var den!! :D Så nu blir det att vi åker till Rhodos den 27 Juli ! :D Jag är glaad.


Sista dagen på jobbet för denna veckan

Har rast nu så passar på att skriva lite här. Jag gör egentligen inte så mkt under dagarna. Jobbar mellan 7-4 hemma 20 i 5 o resten av kvällen är jag trött .. Idag började jag jobbet tidigare, vid kvart över 6 var jag här. Men ska också dra hem vid 2 :D skönt att ha ett jobb där man kan flexa. Efter jobbet ska jag in till stan o träffa robin. Vi ska gå o betala en resa (om den finns kvar) vi var ju inne i går o kollade runt lite o hittade en som passar oss prefekt. Hoppas hoppas den finns kvar!:)

Onsdag

God morgon! Sitter på jobbet idag med, äter frukost nu. Idag vaknade jag av att de åskåde jätte mycket :o läskigt. Träffade älsk igår efter jobbet, vi båda börjar vår semester nästa vecka så igår kollade vi resor :D fanns inte så mkt billigt så vi får se hur vi gör jag är sugen på att åka ändå, men robin är väl den ekonomiska i vårt förhållande så får se om han vill lägga dom pengarna. Just nu säger han att han vill åka men man vet aldrig med robin , han kan ändra sig snabbt xD

Jobb

Hej! Andra dagen på jobbet idag då, sitter och äter lunch just nu.. Idag går tiden långsamt.. Vill hem o sova, har inte varit såhär trött på länge. Hur ska jag känna mig på fredag då?! På söndag ska robin och simon åka till sin farmor, robin ville att jag skulle följa med. Jag får se hur jag gör isf stannar vi nog där ca 3dagar. Nu ska jag fortsätta jobba. Hemma vid halv 5!

Gekås med mamma

Sen uppdatering idag.

Sitter på mitt rum och är helt ensam :/ Robin träffar sina killkompisar ikväll/natt o vet ni vad dom gör?! Jo! dem sitter och lanar på game center tror dem skulle vara där mellan 21.00 - 06.00, det blir kul att träffa robin i mon, lagom pigg sådär ;)

Idag åkte mamma , jag och robin hemifrån kl halv 7, vi släppte av R på hans jobb sen åkte jag o mammsen vidare till Ullared, Gekås öppnade kl 8 o vi kom dit typ 20 i och redan då va det låång kö suck .. Spenderade några timmar där inne och hitta massa små saker som man alltid behöver, efter shoppingen så var jag o mamma sjukt sugna på thai mat så det fick bli vår lunch idag :D När vi kom tillbaks till Halmstad igen åkte vi inom polisen och hämtade några papper som behövdes för att min lillebror skulle fixa nytt pass.

Nu sitter jag som sagt på mitt rum framför datan med en tallrik jordgubbar :P Ovanligt? nej. Tror jag ska starta en film och efter det nana .. Ha en fortsatt bra kväll. Tjing!


13månader

Tjoo!
 
Torsdag idag va? Lätt att glömma vilken dag det är nu när man har sommarlov, men på måndag börjar allvaret(jobbet) :/ Längtar inte... Igår vaknade jag hos Robin kl 05.00 då hans mobillarm ringde, stackarn behöver gå upp kl 5 för att hinna till jobbet, jag somnade om rätt snabbt o vaknade igen vid 7 när min egna mobil ringde. Var inte så mycket att be för, de var bara att stiga upp för att åka till tandläkaren. Efter det träffade jag mormor o morfar och fick skjuts hem av dem. När jag kom hem la jag mig i solen nån timme sen gjorde jag mig i ornding väldigt snabbt för kl 3 kom pappa hem o då åkte jag med han in till stan, först åkte vi runt och kollade bilar =) Jag vill köpa en! När klockan var halv 5 ungefär mötte jag Robin vid hemmakväll och sen gick vi runt på stan lite, sen gick vi till bion och köpte popcorn och sen såg vi på Narnia :P I går var det även vår 13månaders dag :)

Idag tog jag en lång sovmorgon, sen gick jag direkt ut i solen. Sjukt varmt idag kunde knappt ligga still. Det har inte hänt så mycket mer idag, tror jag ska titta på en film snart och äta jordgubbar mums!


Dagen

Kom precis hem. Det blev stan idag, min lillebror var snäll och hängde med. Jag köpte lite olika saker bla. en foundation, 2 bhar, 4 trosor, hårborttagningsmedel, choklad till älsklingen som han ska få i morgon, sen köpte jag godis till mig o lillebror , han fick även några fiskedrag :) Trevlig dag.

Nu ska jag käka nått sen hoppa in i duschen och sen åka till Robin, blir att jag sover där i natt. Och imorgon ska jag vara hos tandläkaren kl 09.20 suck tidigt :/ Vid 16.00 ska jag ta bussen in till stan och möta Robin sen ska vi ut och äta o ta en öl =) Sen blir det bio!