Sverige- Brasilien

God kväll!
Onsdag idag, klockan ringde vid 9 och jag väckte älskling och gosa lite sen blev det lite stressigt, mormor och morfar skulle hämta upp mig klockan 11 för dom skulle in till stan och handla och jag skulle till körskolan, Men de som känner min mormor och morfar vet att dom alltid är ute i god tid så vid 20 i 11 stod dom utanför huset, shiiet kände jag haha :P Men jag fick skippa lite smink och gå ut i bilen. Körningen gick bra och var hemma igen vid halv 1. Såg på film med älskling sen har jag inte gjort nått speciellt. Min älskling stack iväg till träningen vid 7 och han slutar inte förrän 10. Så det blir att vi sover var för sig ikväll =( Känns lite konstigt, kommer inte ens ihåg senast jag sov själv :/

Imorgon blir det plugg och sen på kvällen ska jag hem till Robins familj. Och på fredag ska mamma bjuda mig, Robin och Lillebror på thaimat :D Gottgott!

Nu äre fotboll som gäller! gogo Sverige!! :D

image102

Kladdkakemuffins ;)

image101

Vilken härlig dag det har varit/är idag. Vaknade vid nio av att älskling låg och stirrade med sina blåa ögon på mig :P haha han är för söt. Vi gick upp och åt frukost och kollade ut... JÄTTE mycket snö utanför! Så vi väckte min lillebror och gick ut i snön med hundarna. Efter ett tag gick jag in och kände för att baka så det blev både kladdkakemuffins och chokladbollar =) Ville även vara snäll mot mamma idag eftersom hon var tvungen att jobba dubbelpass 07.00- 21.30 =/ Så jag städade och diskade och fixade massa :D Ikväll blir det pizza eftersom bara pappa är hemma och han är ingen höjdare på att laga mat haha :P Ska även in till stan snart och kolla på en ny kamera :)

Ha en bra dag!

Nya Em-låten!

Min kusin och hans kompisar har skrivit en låt som är med och tävlar om att bli sveriges emlåt. Just nu ligger dem på sjätte plats och om dom blir topp 5 så får dom åka upp till stockholm och spela in låten i en studio! Dom behöver nu alla röster dem kan få. Gå in på denna länken och lyssna på deras låt och ge dem en röst. :D http://www.emlaten.se/tube/viewentry/puyol-noll-koll-155

image100

Måndag

Nu har jag varit hemma några timmar, har ätit middag och haft snöbollskrig :P Det är först nu jag har tid att sitta ner framför datan.

I lördags åkte vi som sagt till Växjö för att äta påskmiddag med min släkt. Det var jättemysigt att träffa alla =) Senare på kvällen när vi var hemma igen så hade jag och robin bara myskväll, lite vin och tända ljus framför tvn. I går när vi vaknade så åkte vi hem till robin och där har vi varit tills för några timmar sen. Och nu sitter vi här hemma hos mig :P

image99
Jag & Min Robin

Växjö i morgon

Ligger nerbäddad i min säng just nu, och har gjort det nästan hela dagen. Var ute och gick en runda med Robin och hundarna. Men som sagt den dåliga uppdateringen beror helt enkelt på att jag är sjuk. Feber och genomförkyld, as ont i halsen osv. Orkar helt enkelt inte starta datorn :P

Imorgon är det middag hos mina kusiner i Växjö, hela släkten ska dit. Känns lite halvjobbigt att det är så långt hemifrån nu när man inte känner sig hundra. Men jag får väl försöka stå ut =) Får iaf god mat hihi

Hoppas ni haft en bra fredagkväll. Nu ska jag sova natinatti :) 

Måndag

Slutat för idag. Just nu sitter jag i bibblan och väntar på mamma. Ska till doktorn :/ Min älskling är hemma idag för han är sjuk, så ikväll ska jag nog åka hem till han och pyssla om han lite :) Hade tänkt åka och köpa nått till han idag också..

Vet ni vad en kille bredvid mig gjorde nyss? Det kom en kompis(?) till han och frågade om han hade nått minneskort med sig? Killen bara nej men jag har nog min flickväns. Han andra bara : tror du det gör nått om jag lånar det till i mon? Killen bara huuum ne. Så gav han den till den andra! Hallååå? Tänk om hans brud hade massa hemliga bilder och texter eller ja vad som helst. Och så lånar han ut de till någon annan kille! Fyfy :P


SNÖ?!

När jag vaknade i morse och tittade ut, ja vad tror ni jag såg då? Typ snöstorm utanför! Shit som vädret kan växla, igår var det soligt och nästan vår. Idag är det snöstorm!

Tatuering snyggt eller fult?

I veckan så var det en tjej i min klass som hade vatt och tatuerat sig. Och alla vill ju kolla och alla sa samma sak "va fin". Har börjat fundera på de med tatuering, För ett tag sen var jag helt emot tatueringar. Eller jag tyckte inte det var fult men jag var 100 på att jag aldrig skulle skaffa en själv. Nu har jag börjat vela. Jag har iofs redan en piercing, men skulle kankse vilja ha en liten fin tatuering också. Många gör ju fjärilar, fåglar, blommor osv men om jag skulle göra en så skulle det vara nått som betyder något eller hade ett fint budskap, vad eller vart den skulle suttit har jag ingen aning om...

Vad tycker ni om tatueringar?
  

image95

Drott

ååh vad jag hatar när man skrivit jätte mycket sen försvinner det! så jobbigt! aja jag berättar snabbt om dagen, började att jag blev väckt av mobilen, sen va de inte lönt att somna om så jag gick upp och duschade och gjorde inpackning och peelade mig.. sen väckte jag älskling och vi åt frukost sen åkte vi till alehallen där han skulle spela match, tyvärr förlorade drott :/ sen gick vi till hans pappas restaurang och åt. Och nu är vi hemma.

Ikväll är det ju melodifestivalen, vem tror ni vinner? själv tror jag charlotte eller bwo. Älskling tror det blir en skräll typ frida eller amy diamond, haha fyfan för sverige då :P nu ska jag o robin kolla no country for old men.


Utan kille i 14 dagar =(

Hemmakväll ikväll, så skönt att vara hemma :) Har kollat på lets dance och nu ser vi en film.

Fick reda på att min älskling ska åka till kenya i december. Han ska jobba där i 2veckor! 2 VECKOR! Jag kommer inte klara mig höhö deppar redan för den månaden :( Jag klarar mig inte en helg utan honom tänk sen i december då allt är sådär deppigt o mörkt, och man bara vill ha någon att krypa tätt intill och gosa med, nej då kommer han vara i afrika i typ 40graders värme!!! Fyfan jag kommer döööö :'(

Shoppingsugen!

Fredag idag! Härligt med helg. Sen är det bara en vecka kvar till lovet! :D Just nu håller jag på att plugga datorkunskap, inte så kul men det måste bli gjort. Jag är såå himla shopping sugen, man ser massa vår- sommarkläder överallt, men jag ha knappt några pengar! Kan inte köpa nått förräns slutet av månaden :O fattar inte vad jag gjort av mina pengar, antar att det blivit lite för mycket fika denna månaden :P eller mina skoinköp kanske också är en anledning, men ändå!

image93

13 Mars

Var ett tag sen jag skrev nu, har inte haft tid att sitta vid datorn. Mår inte så bra idag, så har mest legat i sängen och kollat kläder o pluggat.

Igår hade jag körlektion igen haha det gick sådär :P var inte så koncentrerad igår xD På kvällen spelade drott match så var där sen åkte jag hem till älskling och kollade tv och gosade. Fyfan vilken fin kille jag har! både på insidan och utsidan :) Du betyder allt och jag älskar dig!

Idag åker även Carru till Gran Canaria! hann inte träffa henne nu :( men vi ses om 2 veckor då du kommer vara neger! :D

Nu måste jag ut o gå med mina små söta hundar :p Hörs senare!

image91   image92

Hittade två snygga bikini på nelly.com. Den första kostar 679kr och den andra kostar 998kr. :)


Snabbsammanfattning av dagen

Hej!
Idag är det måndag och studiedag :D Sov hos älskling inatt och det blev en härlig sovmorgon i morse :) Vid 2tiden åkte vi in till stan och träffade madde, carru o vicky. Sen blev det fika. Efter en stund gick Älskling och tränade och vi andra gick i lite affärer sen åkte jag med mamma hem och nu sitter jag här och äter godis hihi (a)


image90 Carru & Jag :) Bilden är inte tagen idag men men :p


Solsolsol!

Lördag idag då, Vaknade halv 8 idag och var jättepigg så jag gick upp o frågade mamma om vi kunde åka in till stan och shoppa lite :) sagt och gjort :P Blev lite olika inköp bl.a. ett par nya solbrillor och 2 par skor :) Idag är det fint väder så när jag kom hem igen hade älskling nyss vaknat så då gick vi ut och gick en aaaaaaaaaas lång runda, det var riktigt mysigt, att gå där utmed vattnet hand i hand :) aw, jag älskar dig mega mycket hihi :) Om 1 timme ska vi hem till min moster, där blir det god mat och melodifestivalen. Vad ska ni göra ikväll? :)

fredag wihoo

Hej! Fredag idag såå skönt! Är ledig på måndag också så det blir en lite längre helg =D Har egentligen slutat nu, men var ju osmart o bokade en körtid 12.15 så det är bara att vänta , får väl plugga lite läsa bloggar :P Sen kanske jag går bort till mammas jobb en stund..

Igår hann jag inte skriva nått, Var upptagen hela dagen med skolarbeten osv. Och sen vid 4 kom min älskling till mig så då fick jag ägna tid åt han.

Ikväll blir det hemmakväll med lets dance och massa gott till. I morgon är vi bortbjudan och söndag har jag inte planerat något. Det är hur min helg ser ut hittils.
Just de! på måndag ska jag nog träffa tjejerna, det var ett tag sen. Blir kanske att ta en fika och sitta o snacka om allt :P

Onsdag

Kanon väder idag också! Lite kallt men soligt! ;D har precis haft gympa , vi körde typ nån hinderbana för att träna vår kondis till stureloppet my god säger jag bara ! haha anna den jäklen var sjuk idag så hon slapp o carro var också sjuk men hon var iaf där och kunde sitta och skratta åt oss andra stackare :P haha, nu har jag en håla fram tills 12 sen en lektion engelska sen sluuut för dagen. Ska in till stan med Carro och kolla kläder :D blir nog att vi tar en fika med :) Behöver köpa ett par nya solglasögon med. Eller jag har egentligen ett par hemma , men vill ha ett par nya ändå ;)

Aja nu ska jag plugga lite, hörs kanske senare idag.

// Malin ♥

Ensam?

Vilken "underbar" dag det är, solen lyser och himlen är klarblå. Det som jag skrev igår att jag hoppades att idag skulle vara som det brukar det blev inte så, det är inte som det brukar :/ Jag vet inte vad jag ska tro. Eftersom det blev en så fin dag idag så känns det som att det betyder att det kommer sluta bra ändå, jag menar nu? Vrf skulle det bli skit nu?? Usch nej jag orkar inte tänka på det, blir bara mer ledsen och börja överdriva, det kanske inte är så farligt egentligen? Eller nej nu ska jag inte vara för positiv heller då blir jag mer sårad om jag får höra dem orden. menmen nu sitter jag bara och babblar massa ni fattar nog inget av det men ändå :P

Hoppas iaf ni har en bra dag idag, jag kommer nog bli lite sämre med att uppdatera de närmsta dagarna om det slutar som det värsta senare idag. Vi får se vad som händer.


Är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt?Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så!

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu
jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu
jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns
jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu




jag hoppas att jag drömmer och att jag vaknar upp i morgon och allt är som
det brukar...

Beroende?

Hejhej! Igår var jag som sagt och kollade på handboll sen bion. Filmen var helt okej :) Efter det så åkte vi hem till älskling och sov.

Idag har jag bara haft 1lektion. Engelska sen hade vi studiebesök på hp. Där har man ju inte vatt 100ggr heller suck. aja innan studiebesöket så käkade jag, anna, carru lunch på shang hai mums! Ikväll har jag varit på min sista teori lektion :D gött. Nu blire bara att pluggapluggaplugga sen hoppas man på att ha sitt körkort innan sommaren, 

I morgon är jag ledig!

O vet ni? igår när vi var på väg in till sen runt halv 4 då upptäckte jag att jag hade glömt min älskade mobil hemma! shiiet kunde inte heller köra tillbaks för då skulle vi komma för sent till matchen:P så jag fick klara hela gårdagen + dagen utan mobil , och nu har mamma den på sitt jobb för hon trodde att jag skulle komma inom och hämta den, ååh så kommer inte få den förräns om jätte länge. Det är jobbigt, tänk om någon ringt mig? haha :P Fasen vad beroende man är av sin mobil.

/M