Min helg

Tjaa!

Har inte kunnat skriva nått i bloggen iom att jag varit hos robin hela helgen och hans data är sönder.
I fredags åkte jag in till stan för att fika med tjejerna men anneli o micha va så sugna på kebab så det blev mat på idas istället :P det var riktigt kul att träffa tjejerna igen!

I lördags skulle robin vara med sina killkompisar och jag skulle på fest med tjejerna , men det blev tyvärr inte så :( orkar inte skriva upp vrf för det är för jobbig att skriva :P jag och robin gick på bio istället vi såg på jiddra inte med Zohan eller nått sånt, den var jätte rolig ! Resten av helgen ha vi inte gjort nått speciellt , bara tagit det lugnt.. Idag har jag varit hemma och varit duktig :P har städat massa, diskat, tvättat ,lagat mat :) I morgon sägs det bli soligt och varmt!! :D borde egentligen passa på o sola man vet ju inte när det blir sol igen^^ Men jag tror faktiskt jag ska in till stan en sväng, tänkte köpa lite nya underkläder och se om jag hittar nån present till robin, vi firar 13månader på onsdag :)


Nu ska jag käka choklad , mums! 


Robins lillebror och jag

Fika med tjejerna

Hallau bloggen! Fredag idag!! :D Om 30min ska jag gå till bussen och åka in till stan och träffa Carro, vi ska shoppa en stund sen möta anneli, micha o madde o då blir det fika :) Ikväll ska jag nog hem till Älskling, dem skulle köpa nytt kök idag kulkul .

I mon har jag 19.00-03.00 på mig att gör vad jag vill, va säger ni tjejer, fest?!

Hemma

Vid 11 tiden åkte jag och pappa in till stan, klockan halv 12 hade jag körlektion :P Det var kul. När jag kom hem gick jag en promenad med hundarna, och sen lagade jag mat och nu sitter jag här med min data i knät. Funderar på att baka chokladmuffins :)


Tidig morgon

God morgon! Idag är jag trött! Klockan ringde halv 9 och då var det bara att gå upp. Usch hur ska det gå när jag börjar jobba då man behöver gå upp ca kl 5???

Aja nu orkar jag inte skriva mer, hörs senare.

23 Juni

Halloj! Hur är det med er? Måndag igen...

I fredags blev det ingen fest, jag och baby var hemma hos mig och lagade mat, eller han lagade mat :P jag fick bara duka, bara för han har en kock till pappa så tror han att han är lika bra och låter inte mig hjälpa till med maten, men jag ska väl inte klaga :D Efter maten blev det mys framför tvn, vi såg massa filmer och åt godis :)


Älskling & Tessi

I lördags var det dags att fira Carru som fyllt 18, det började med tjejmiddag, då vi åt massa god mat :) senare på kvällen fortsatte tjejerna på puben, det var egentligen meningen att jag också skulle hängt med, men pga att dagen räknades som en söndag var jag tvungen att åka hem tidigt :( får ta igen de!




18 åringen själv!

I går var jag hos Robin hela dagen, han var ute och övningskörde en runda och jag åkte med hihi :P sen köpte vi godis på hemmakväll, vid 7tiden kom mamma och hämtade mig, så inatt fick jag sova själv :( Älskling ska jobba hela veckan.

Idag har jag bara varit hemma, ska ut o övningsköra sen tror jag. Vi får se.

Glad Midsommar!

Midsommarafton idag ! :D Jag och älskling har beslut ångest, vi är bjudna på fest mitt inne i stan men samtidigt har vi mitt hur för oss själva så vi hade tänkt att laga mat ihop sen se på massa filmer och äta massa godis hihi :) I och med att vi ska ut på puben i morgon och fira Carruu som blev 18 år igår! :D Pallar man festa 2 dagar i rad? hm eller ska man spara sig tills i mon. Vi får se. Just nu är det lite molningt ute men man ser solen lite iaf, tror det kommer klarna upp!

Vad ska ni hitta på idag?

Jag tänkte bjuda på lite dåliga bilder på outfits de senaste dagarna :P
Igår när jag och pappa var och handla mat :



♥ Blå jeans - diesel
♥ Blå omlottskjorta- hm
♥ Vitt linne- hm

Dagens i-väntan-på-kvällen outfit :



♥ Jeans- whyred
♥ T-shirt- monki
min lilla katt ville också vara med på bild ^

Ikväll blir det nog en blå klänning, om det inte börjar regna ..


Heja Sverige!

Vi är svenska fans allihopa! Kom igen nu Sverige !! Hinner inte skriva mer, fotboll nuuuu



Solen skiner! :D:D

Hej ! Idag vaknade jag inte förrän vid 11 tiden . Så skönt att sova ut. Fint väder är det idag också :D äntligen hoppas det håller i sig! Älskling ringde för en stund sen och sa att han kommer hit efter jobbet han skippar träningen idag :D har inte sett han sen i söndags så det ska bli roligt . Nepp nu ska jag slänga i mig lite mat sen ska jag ut o sola! får ju passa på ;)

Regn

Ojoj vad snabbt dagarna går, hinner inte med datan. Hela helgen har jag spenderat med Robin, han har ju börjat jobba nu + att han tränar ungefär varje dag vilket innebär att vi inte ses alls på vardagarna längre :(  Därför får vi ta vara på helgerna , i söndags var vi på bio med min pappa och lillebror vi såg the incredible hulk, typisk killfilm men den var okej :)
Dem senaste dagarna har det ju varit skitväder så jag har bara varit hemma och tagit det lugnt, legat i soffan läst en bok och bara slappat. Idag var jag trött på att inte göra nått så idag har jag städat! Har bland annat rensat hela vårt badrumsskåp som mest innehåller mitt smink, massa hudkrämer, hårgrejer osv osv. Där behövde rensas kan jag säga xD hade sjukt mycket saker som jag inte använde så det blev att slänga massor. Men resultatet blev jätte fint :) finns plats till massa nya saker nu ju ;)

Svensksommar?

Har rätt tråkigt just nu, ute åskar och regnar det, och är ensam hemma så huset är helt tyst.. Känner mig lite deppig också :/ vet inte vad det beror på.

Igår åkte jag till älskling, var ett tag sen jag såg honom så det var mysigt att få ligga i hans famn hela natten. Han hade vatt i Kristianstad hela dagen på mönstring, ser ut som utbildningen (eller vad det nu är?) för spaningssoldat börjar juli 2009, och håller på i 1 år. Grejen är att detta ligger i Lund och om de nu blir så som det ser ut just nu så ska han byta handbolls klubb och flytta dit, tydligen planerade han att jag också skulle med för dom på mönstringen frågade om han hade flickvän o dom skulle fixa lägenhet :O herregud säger jag bara, Lund?? I och för sig planerar jag att jobba ca ett år innan jag börjar plugga på högskola o hans utbildning är på ett år så det kunde kanske passa bra haha :P men vi får se, vem vet om vi ens är tillsammans om ett år , det är långt till dess, tar en dag i taget.

Fan att det regnar ute, jag vill ju till stranden ! höhö är lite rädd att det kommer fortsätta va kasst väder resten av sommarn, läste nånstans att det ser mörkt ut för att få fint väder till midsommar :( vet inte vad jag ska hitta på på midsommar än hum, nån som har förslag? Har en kompis ( vet inte om jag får skriva namn här för hon vill kanske inte att massa folk kommer till festen) som fyller år så den 21a ska iaf hon ha en förfest som jag ska på sen efter det fortsätter vi ut på puben o firar :D 

Nu ska jag nog göra te och sätta mig och läsa en bok :) 


Stranden

Just nu sitter jag och smuttar på en cider goott!
Idag har jag ,robin o pappa varit på stranden. Badade för första gången i havet idag med :P Trodde det skulle vara kallare men det var inte så farligt. Nu ska jag strax hoppa in i duschen för om ca 1,5 timme ska vi till mina kusiner och grilla, senare ikväll tror jag att jag o Robin ska kolla på film, What happens in Vegas tror jag det blir, vet ej om det är en killfilm men annars får han stå ut ändå :P han fick ju välja film i Stockholm ^^ hihi

Naj nu ska jag duscha höres!

Sommarlov!

Tjaa!

Hemkommen från stockholm nu! Känns både bra o dåligt :P Hur kul som helst att vara där uppe o shoppa men efter några dagar ville man hem , sen var det skönt när man kom hem men nu är man sugen på att åka dit igen haha ^^ Iaf vi hade det jätte bra i Stockholm, shoppade i princip varje dag förutom i söndags då vi tog båten till någon ö (som jag inte kommer ihåg namnet på) . Där solade vi, åt glass, promenerade mm.

I måndags firade jag o Robin 1 år , det började med shopping på stan på dagen, sen framåt kvällen gick vi ut o åt sen blev det bio =) jätte mysigt hade vi!

I tisdags var det dags att åka hem, var hemma i halmstad vid 5 tiden, då var det bara hem o tvätta kläder och planera inför morgondagen då det var skolavslutning.

Onsdag: igår var det som sagt skolavslutning började kl 10.00 med glass, saft o godis i klassrummet, många i klassen saknades :/ efter det så gick vi o lyssnade på några som sjöng och spelade och de var klart ungefär vid 20 över 11 och efter det slutade vi! wiii, tog bussen hem vid 12 sen vilade jag några timmar sen kom Robins familj och hämtade mig o så åkte vi in till stan och åt gott på Pios :) Härlig dag !

Torsdag: Första dagen på sommarlovet idag då, 3orna tar studenten idag, så i parken kommer det vara massa folk. Har inte bestämt mig än om jag ska åka dit eller inte hmm :/ i vilket fall som helst ska jag inom körskolan och plugga lite teori, sen kanske kanske (om robin har lust) så åker vi till stranden och chillar några timmar :D 

Ha en bra dag! Puss Malin