Älskling

Tjena!

Proppad med värktabletter nu så känner inte så värst mkt :) Får se hur det går att borsta tänderna sen aj!

Sitter och kollar på idol nu, önskar att min robin var här så jag kunde gosat in mig i hans famn. Men nej hans jäkla handboll har nya match + träningstider så han tränar/spela match fram tills 10 flera gånger i veckan, fan! Aja vi får iaf ses i mon, då ska jag myyyysa! :D Vad gör ni i kväll?


Visdomstand

Dagen började med skolfoto. Vi var 15 pers haha :P tror inte kortet blev så snyggt men men :P Resten av dagen rullade på som vanligt men på naturkunskapen kunde jag inte koncentrera mig så mycket pga att jag bara satt och tänkte på visdomstanden som skulle ut! och ja, nu har jag precis kommit hem från tandläkaren... Det gör ont! O Carro sprutorna var hemska :O usch usch , hoppas jag slipper göra om detta. Nu ska jag gå och vila så de inte svullnar upp för mycket eller blir blått :O


Skolfoto

Hade klassråd ändå men kom iaf hem i hyffsad tid :) Nu sitter jag här hemma ensam som vanligt, börjar bli en vana känns det som. Hallå familjen vad håller ni hus egentligen??  Pappi o Mammi jobbar kvällen, och Martin är väl hos någon kompis. Snart kommer iaf älskling hit och håller mig sällskap :)

I morgon, onsdag har vi friluftsdag. Ska träffas på skolan för att äta lite sen går vi in till stan och spelar bowling på B&B kul dag helt enkelt.
 
Torsdag: Skolfoto som typ ingen kommer komma på? Funderar på att inte själv gå dit, kul om vi är typ 7 pers?? Försökte komma på nått som klassen kunde klä ut sig till på fotot, men alla var inte överens. Men vi röstade iaf fram att det blir vintertema. Efter naturkunskapen åker jag upp till sjukhuset där dom ska dra ut en visdomstand aooutch :/

Fredag: Skolan, vet inte vad som händer på kvällen.

Lördag: Kalas

Söndag: Vila + plugga

<3

Kommer du ihåg baby? (a) :D





Jag älskar dig mest i världen hjärtat!

God morgon!

God morgon bloggen!

Börjar egentligen inte förrän 10.20 idag men har bestämt med Carro att vi ska åka in tidigare till skolan för att jobba lite med projektarbetet =) Slutar 11.40 idag, tror inte vi ska ha klassråd men får se. Idag händer väl inget speciellt. Blir väl att plugga ikväll. Ska skriva en reflektion i religionen :S

Nu ska jag ut med hundarna en runda innan bussen går, hörs sen!

Haha

Slutade skolan för en timme sen, Har bara haft fitness och matte idag :) Så nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska laga för mat, är hungrig!

En kul sak som hände nyss var att älskling ringde, vi snackade ett tag, o sen kom jag på en sak som han sa i morse innan han gick till bussen. Så jag frågade :
Jag: Robin vem av musse o pelle(katterna) var det som tog din skinka som du hade på mackan i morse?
Han: Va?
Jag: jaa du kom ju in till mitt rum och sa det till mig
Han: va? vadå skinka?
Jag: men ditt pålägg?!
Han: Men asså Malin, pålägget la jag tbx i kylen.
Jag: ååh du sa att du hade ett pålägg på din macka sen hade du gått ifrån frukostbordet för du skulle gå på toa sen när du kom tillbaka hade någon snott din skinka och de tyckte du va jätte kul så du kom in o väckte mig i morse o sa de!
Han: Haha öö malin är du full i hjärnan??

Hahaha fatta vad vi skrattade åt de, kan jag verkligen drömt det? Jag är säker på att han kom in o väckte mig och sa så :S

Vilsen

Jag känner mig vilsen. Jag vet inte vad jag vill längre.. Jag tycker om dig så himla mycket. När jag kollar på gamla bilder och lyssnar på gamla låtar eller bara tänker tillbaks på tiden innan, då vill jag så gärna uppleva det igen. Uppleva tiden innan du kom in i bilden. Jag känner mig lycklig på två olika sätt, innan det blev vi var jag lycklig. Jag hade mina tjejkompisar som jag umgicks med typ varje helg, vi gjorde roliga saker och festade o levde livet. Sen kom du in i bilden och jag blev lycklig med dig även om jag förlorade några vänner. Ändå om jag är lycklig på båda sätten så är det inte samma typ av lycka, kan inte säga att något av de är bättre eller sämre för dom är exakt lika bra. Men ändå saknas något. Oavsett om jag väljer dig så saknar jag ändå en liten bit av det gamla,men om jag väljer de gamla så saknas du! och även om jag gör som jag känner för ibland(som igår när jag festade utan dig) så var det inte som förr. Jag saknade dig hela tiden. Så jag vill inte välja festandet framför dig heller för det kände jag igår att det nog ändå inte är vad jag vill. Men ändå känner jag en känsla av att något saknas men jag kan inte komma på vad?! Jag vill inte släppa dig, i ett förhållande är man två, kan det vara så att jag tänker för mycket på hur du mår och att jag glömmer bort mig själv? För innan det var vi så gjorde jag exakt vad jag själv kände för jag behövde inte bry mig om någon annan än mig själv. Har jag glömt vem jag är? Är det anledningen för varför jag känner mig så vilsen? 
Gud vad vissa dagar är jobbiga

Gårdagen

God morgon!

Igår var det fest för Madde som fyller 18år idag! Grattis! Jag och Caroline tog halv 5 bussen hem till henne där några av tjejerna skulle börja med att äta middag, lärde mig ett nytt sätt att äta tacos ;) hihi

Runt 7 kom resten av folket och då började ölspelet som vanligt. Festade fram till halv 1 då bussen gick in till stan, några gick vidare ut på puben men jag var så jäkla trött så jag åkte hem och kröp ner i min varma säng.

Vaknade halv 8 idag då älskling ringde gaah :P men jag somnade om o vaknade för en timme sen. Slapp bakfyllan :D Men är sjukt hes och förkyld :( var nog inge bra att hoppa studsmatta som var helt blöt så mina byxor o strumpor blev kalla =(  Har inte fått bilderna än, får se om jag kan lägga upp någon här senare ;D

Nu väntar frukost!

Min dag

Dagen började med att jag och älskling körde och hämtade upp Carru , sen bar det av till skolan, där vi började med idrott. Vi hade en vikarie idag som hette Johan(?). Vi började soft och gick bara en runda :)

Efter det var det naturkunskap vilket jag höll på att somna på, visst det kan väl vara intressant men idag var det så långtråkigt så aa.

Sen var det håla 2 timmar och då åkte jag o Carru in till stan och åt på shang hai :D Sen hade en vi turism lektion kvar! Slutade vid halv 5. Veckans längsta dag är äntligen över, nu sitter jag här framför tvn och ska kolla idol, som börjar exakt nu!


17 September

Hej!

Sitter här hemma och väntar på att mamma ska bli klar med pannkakorna mums! Jag ska köra till skolan om en timme ungefär, har redan varit på skolan i morse. Hade matte men sen en 3timmars håla så jag körde hem och äter middag här :)

Idag händer det inget speciellt, ska hem och inte göra nått typ. Ikväll kommer kaaanske Robin vara med i tv det får jag inte missa ;) Han och hans klasskompisar ska ju ha nått projekt i kenya så hallandsposten + tv4 halland skulle komma till deras möte ikväll och intervju och sånt ^^

Dåliga måndag

Bråkat med älskling idag, båda är envisa som oxar. Bråkat böjade idag kl 12 ^^ Först var jag sur som fan , nu i kväll är det lugnt för mig men nu börjar han ist sura :P faaan jag mår skit, fattar inte varför jag känner skuldkänslor o typ ber om förlåtelse när jag vet att allt är hans fel! Liksom jag har inte gjort någonting för att han ska vara sur , det är hans som gjort att de blev såhär... gah , hatar kärlek ibland!

Ni fattar nog inte så mkt, o jag ville egentligen inte skriva sånahär inlägg, vill inte vara för privat i bloggen men ibland måste man skriva av sig. O då är ju bloggen perfekt. Aja nu ska jag gå o nana, glöm dina bekymmer imorgon kommer nya.. Eller kan jag också säga imon när jag vaknar hoppas jag allt är som vanligt( Brukar vara så :P )

Lördag

Idag vaknade jag vid halv 10, började pussa på robin så han också skulle vakna. Mamma hade bakat scones så det blev vår frukost :)

Kände mig rastlös idag och orkade verkligen inte vara hemma , så jag frågade Robin om han hade lust att åka till gekås och de hade han, så vi duschade och gjorde oss i ordning sen bar det av.. Kom dit och det var jätte mycket folk! Orkade inte kolla på allt men köpte lite småsaker ändå. Nu är vi hemma och tar det bara lugnt, ska kolla film o äta chips hihi

    Älskliiiing <3

Torsdag

God morgon!

Torsdag idag, börjar egentligen vid 11, men ska träffa Carro innan för vi ska jobba lite med projektarbetet. Slutar kl 15.20 idag och då ska jag gå bort till mammas jobb o sen vid 4 då hon slutar ska vi shoppa lite :)

Ha en bra dag!

10 September

I går var det vår första studenttävling, som var en skattjakt som gick ut på att alla klasser fick en lista på massor av saker som man hade 1timme på sig att hämta! Det var b.la. ett fotbollslag, en pensionär med bandtröja, en big mac, 5 ettor som sjunger nationalsången + broder jacob i kanon, en etta som hånglar med en trea. En lärare i vita underkläder, en soffa, en kundvagn, en mamma med barnvagn, en hund.. Haha ja sen massa mer.  Sp06t kom på en sjätte plats av typ 14? klasser (tror jag det var). Vi får ta igen det nästa studenttävling! Efter det åkte jag o Caroline in till stan o åt lunch. Sen var det handledarmöte för projektarbetet.

Idag började dagen med matteprov, jäj! Tror det gick bra :) Efter det var de håla som vanligt, då fixade jag massa viktiga grejer, köpte ett studentleg som kommer behövas till studentfesterna + balen mm. Sen gick jag o Carru och bokade in en tid då vi ska göra prov.

Nu sitter jag hemma o väntar på att Robin ska ringa så jag kan åka in till stan o hämta han, sen ikväll blir det idol!




Leona Lewis - Angel

Fitness

Tjena!

Är i skolan just ju o gör typ ingenting. Slutade för 50min sen men ska träffa pappa vid halv 4 så jag stannade kvar lite längre.

Imorse hade jag fitness för första gången, vi dansade afrodans:P haha det var kul!

Ikväll ska jag plugga matte, har prov på onsdag wuups.  O i mon bitti är det första studenttävlingen, spännade!

Nu ska jag logga ut, pusss

Hemma

Hemma igen, helgen har spenderat hos familjen Johansson. Härligare familj finns inte! :D Trivs som handen i handsken hos dom. Robin fick ett brev i fredags, han har blivit inkallad för att göra lumpen nu :/ I juli flyttar han ner till Lund för att bo där i 11månader :O Vet inte hur det känns, är glad för hans skull men 11 månader är lång tid o jag kommer aldrig klara de, får se vad ödet vill, kanske jag också flyttar ner? Som Martina sa: Lund är ju en populär studentstad så malin du kan ju studera där medans robin gör lumpen så kan ni skaffa lägenhet o sånt mysigt :)

I fredags hämtade jag även ut mitt körkort :D haha , fatta att de nya körkortet är blekt! Bilden syns knappt :S
Nu ska jag förbereda morgondagen lite, börja skriva på idrottsuppgiften kanske?

Saknar min Robin sjukt mycket! Kommer inte kunna sova utan dig älskling :(


Kvällen

Sitter i min säng just nu o läser lite bloggar, tidagre ikväll åkte jag o älskling o köpte pizza ! :) Nu ska vi mysa med godis framför tvn.

I morgon ska vi hem till Robins kusiner och överraska hans farmor som har åkt från Småland hit ner för att passa hans småkusiner, så vi ska dit o hälsa på :D


Om man önskar...

God morgon bloggis!
Hur mår ni läsare idag? Jag är trött som en gnu o känner mig förkyld ! uschusch ,får inte bli sjuk nu , ha ett matteprov nästa vecka som måste göras!

Idag är jag tvungen att ta bussen till skolan för vi har bara en bil hemma. Df var jag tvungen att gå upp tidigare än vanligt, Slutar skolan halv 11 idag vilket är soooft! :D Då ska jag möta upp pappa sen ska vi åka och kolla på en bil ;D

Vet inte vad jag ska göra ikväll, nån som har nått förslag?


"Om man önskar att ens drömmar ska gå i uppfyllelse är det bäst att vakna först"

Snö i Kenya?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3249775.ab

Hahaha kul för dom! xD Kolla han med snöbollen på huvudet haha

Horoskop

Oxen 21/4-21/5


Dina egna uppslag och impulser förvandlar torsdagen från en vanlig vardag till något ganska spännande


Torsdag

God morgon! Sitter här vid datan och äter frukost. Hade min första sovmorgon i morse, har varit tvungen att gå upp tidigt hela veckan av olika anledningar. Men men torsdag idag , 2 skoldagar kvar sen helg!

I går eftermiddag / kväll var jag o Martin(lillebror) ensamma hemma, så vi bestämde oss för att åka hem till Robin för att hämta honom, o när vi kom dit så sa Robin att vi skulle vänta utanför en liten stund för dom hade en present til mig.. Sen kommer Martina ut med en jäätttee fin blomma , aww :') Så gulligt av dem att ge mig en present bara för att jag klarade uppkörningen =D

Idag har jag bara 2 lektioner, Naturkunskap o Turism tror jag det är. Slutar lite efter 3.
Ha e bra dag så hörs vi kanske senare!


"Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad"

Körkort

Längesen jag skrev här, har haft fullt upp dem senaste dagarna. Har varit massa körlektioner hit o dit. I går var jag även hos doktorn. Ska operera min käke :O men de dröjer ett tag till. Har iaf bokat tid för att dra ut visdomständer, och det kommer ske den 15:de.

I morse hade jag uppkörning... Jag klarade de!!! wihoo nu har man körkort :D De är också min o robins 15månaders dag idag men just nu ser de inte ut som om vi kommer ses alls ikväll :/ Sa iofs att vi firade dagen i fredags då vi gick ut o åt god mat men men jag saknar han ändå... hela tiden (a)


  snyggt va ? ;D