You're not good for me..

I dont need nobody

Segt

Idag känner jag mig seg, är hur trött som helst även fast jag hade en sovmorgon i morse. Och det är bara tisdag idag! Puh hur ska jag klara denna veckan?

Skulle behöva plugga men jag orkaaaar verkligen inte, Kan göra det i morgon istället :P

Nu ska jag nog istället baka chokladmuffins!

puss!

Ny vecka

Helluuuu!!

Måndag och ny vecka. Vaknade vid 7 för att älskling skulle iväg. Vid 9 åkte jag till skolan, fick reda på att min lärare var sjuk . Jippi en håla på flera timmar. Gick och snackade med min mattelärare och fick åka hem och jobba ist :D så idag har jag varit i skolan i ca 1 timme. Lönt! Har inte gjort så mycket annars idag. Lagat lite mat och pluggat liiiteliiite :P

I lördags var jag på ikea och tog även en snabbrunda på väla. Men det var ju lönehelg och det märktes!
I söndags kom några släktingar hit för att äta smörgåstårta!




Balfrisyr

Hej hej!

Idag så har man varit ledig! Gött! Vaknade vid 10 och duschade, älskling fixade frukost under tiden. Vid halv 1 tiden åkte jag in till stan och gick till frisören. Där har jag befunnit mig i eftermiddag. Skulle egentligen bara slinga håret men hon som ska fixa min balfrisyr hade ingen kund när jag hade gjort klart slingorna så hon frågade om vi inte kunde testa några frisyrer :P haha usch vad svårt det är att bestämma vad man vill ha :S

Ikväll blir det tacos och film med baby! <3

Shopping

Tjaaaa!

Idag har varit en helt okej dag. Hade lite svårt att gå upp i morse. Men var tvungen för hade matte 08.10!! Efter det väntade en håla fram till halv 1. Då passade jag och Carru på att planera vår idrottslektion som vi ska ha i morgon. Sen pallade vi inte plugga mer så vi åkte in till stan och åt på mc donalds och shoppade. Köpte ett par jeans och en jeansjacka :D

 

Grillning

Bloggen ligger på lågvarv just nu. Jag lever inte nått speciellt liv och därför händer det inte så himla intressanta saker allt för ofta. Skolan tar upp mesta tiden och hur kul är det att läsa om plugg hela tiden. Egentligen började jag blogga för att ha bloggen som en dagbok där jag kunde skriva av mig och senare kolla tillbaks på vad jag gjort. Och jag tror jag ska fortsätta skriva på det sättet. Mest för min egna skull.

I dag har hela familjen förutom katterna hehe varit uppe i pappas skog och gått en runda och sen grillat. Det var kallt! Älskling har varit här hela helgen :)












Sjuklingar

Hemma tidigt idag! Så skönt! Hade bara ett muntligt och ett skriftligt prov idag. Känns som det gick bra på båda. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Mamma ligger hemma och är sjuk, Älskling ligger hemma och är sjuk, många i skolan är hemma och är sjuka. Kan inte känna mig säker någonstans hehe. Antar att jag bara blir hemma idag och försöker vila så jag slipper bli sjuk.


Min dag

Hej och ho!

Här sitter jag proppmätt. Har ätit och ätit hela dagen typ. Hade bara två lektioner i skolan idag, fitness och matte. Sista lektionen i fitness idag också, nästa vecka börjar en ny kurs! I matten får man verkligen koncentrera dig och plugga plugga plugga derivatan är så himla krånglig men jag ska klara matte c om jag ens ska ha en chans att komma in på civilekonomprogrammet.

Efter skolan mötte jag R i stan och vi gick igenom massa affärer och köpte finfina kläder :P Sen gick vi till körskolan för att prata med R's körlärare, och sen tog vi oss en varsin kebabtallrik på Ida's mums! Nu sitter jag här hemma och ska plugga strax! Har egentligen bara en lektion i morgon men ska göra två prov på raken! Håller tummarna att jag fixar båda.

8 Januari

Shit pommefrites vad jag är trött! Första dagen i skolan avklarad, egentligen skulle vi gått till 5 typ men vår lärare är ute och reser så slutade tidigare. Dagen började med att jag hämtade upp Carro. Fick köra i typ 60 hela vägen in till stan för det var snö och jätte halt på vägen. Men vi kom fram som tur var :) Idrott första timmen, hade hinderbana och styrka. Efter det hade vi naturkunskap, fick tillbaks prov som vi gjorde innan jul. Och sen började vi arbeta på en gång. Ska redovisa vad vi jobbat med om 2v tror jag det var.

Har inte skrivit på ett tag och det beror på att jag varit hos R dom senaste dagarna. Vi har varit på bio, varit ute och ätit god mat. Lekt i snön med hans småbröder mm. Men nu är jag hemma hos mig! Ska nog plugga, om man orkar?

 

Thoughts

Jag kan inte sova! Ligger bara och funderar på massor av saker. Jobbigt när det är såhär.

Längtar iaf tills i morgon kväll, ska hämta älskling sen ska vi ut och äta och sen bio och sen sova tillsammans! Happy!


Malin || säger:

vi sover hos dig i mon va

ROBIN! säger:
spela ingen roll. vi kan sova ute.. bara vi sover tillsammans imon


Vårkläder

Hej! Idag är jag glad, vet inte varför kanske för att det är soligt och blå himmel utanför? Det är kallt! Och det ligger lite vit snö på marken så allt är så fint just nu. Egentligen vill jag bara att det ska bli vår, men men det gör inte så mycket om vädret är som nu, bara inte det är slaskigt och regnigt.

Huset är helt tomt nu, mamma jobbar, pappa och bror är i stan och handlar och älskling är och tränar. Jag har bara haft en lugn morgon och middag. Har kollat runt på internet på alla vårkläder. Vill bara klicka hem massor! Men tror nog jag väntar lite, affärerna i stan får ju också hem vårkläder och jag föredrar faktiskt att prova kläderna innan jag köper dom, men vi får se.

Ikväll ville mamma att hela familjen skulle vara hemma för att umgås. Blir väl god mat och film och kanske spel? Ska bli mysigt iaf.

På torsdag börjar skolan! Jag vill inte. Har i och för sig bara en termin kvar men ändå. Läxor, prov, inlämningar, redovisningar usch!


Plugga?

Sitter just nu och kollar hockey. Eller kollar och kollar, jag bloggar och läser bloggar, tvn är på i bakgrunden ;D Ikväll har vi haft en fettkväll. Har ätit glass, kladdkaka, chips, dipp. Undra hur mycket man gått upp nu under helgerna. Borde kanske väga sig för skojs skull.

Idag har jag kollat runt på massa högskolor och läst om alla program. Finns vissa jag känner mig mer sugen på men tror inte jag kommer in :( Planen just nu är att jag flyttar ner till Lund till hösten (om jag kommer in). Hoppashoppas. Vill komma bort från Halmstad ett tag, vill ha min egna lägenhet! Känns som jag äntligen har fått en bild av hur jag vill ha min framtid iaf inför dem närmsta åren. Känns bra.

I morgon ska vi nog hälsa på R's mamma. Annars har vi inget planerat.


19månader

Haha jag sitter just nu och kollar igenom en cdskiva som jag fått av R. På den cdsivan finns massa bilder från när han gick i 6-9. När han slutade 9an så fick alla en cdskiva med samma bilder. Alltså bilder som lärarna tagit under alla dessa år på massa utflykter mm. Haha as roligt att titta på, alla var så små!

Idag firar jag och R 19månader tillsammans. Min familj ska iväg ikväll så vi ska vara hemma hos mig och mysa. På tisdag tror jag vi går på bio. R är och tränar nu och kommer nog inte hit förrän lite senare, kanske jag ska fixa tacos eller nått?

1 jan 09

Första inlägget för i år. Känns konstigt att skriva 09 på allt nu. Jag tror detta året kommer bli ett kanon år med bal, student, resor, jobb, plugga till hösten, flytta hemifrån till en ny stad? flytta ihop med R? + massa mer. Allt ska bli såå kul!

I går åkte jag hem till R vid halv 6, där bjöds det på mat. God potatisgratäng + rödvinssås+ marinerade kycklingfilér + fläskfilé. Till efterrätt blev det glass med varma hallon och choklad mousse. Kan säga att min mage höll på att spricka efter allt jag åt. Tur att min klänning inte var för tajt över magen haha! Efter maten så satt vi vid tvn och pratade och pratade. Folk sköt raketer under hela kvällen. Vi var också ute då och då. Vid kvart i tolv tog vi på oss våra ytterkläder och gick en bit för att komma till ett ställe där vi hade jätte bra utsikt. Några minuter i 12 så öppnade vi Champagneflaskan och hällde upp. När klockan var 12 så skålade vi och välkomnade de nya året. Hur mycket fina raketer som helst såg vi. När klockan var 20 över tolv och våra händer var iskalla så gick vi in till R igen, vi åt godis och planerade de nya året. Vid halv 3 var det skönt att äntligen få krypa ner i sängen.

Idag sov vi länge. Tror jag vaknade vid halv 1. Har inte gjort något vettigt idag, men man får ha en lugn dag dagen efter nyår.