29 Feb

Ännu en skolvecka har gått. Idag slutade jag vid 12 sen åkte jag till frisören och slingade håret :) Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, älskling är här också :) Imorgon kommer det gäster och då blir det massa god mat mm. Söndag är det släktkalas. På älsklings sida då , ska bli trevligt att träffa dem :)

Nu ska jag gå tillbaks till tvn, hörs!

Tisdag

Sitter här i min ensamhet, övriga familjen har gått o lagt sig och min älskling är på sin pappas restaurang. Båda har haft rätt mkt att göra dem senaste dagarna och det har gått ut över förhållandet, alltså vi ha träffats extremt lite jämfört med vad vi brukar. Känns faktiskt konstigt att sova själv på nätterna xD aja nog snackat om de.

Idag var en rätt okej dag i skolan,på turismen lekte vi bara. Det var nån snubbe från gbg som skulle testa några saker på oss som innebar att vi ska leka då :P det var kul, mkt roligare än att sitta o jobba med natur eller kultur iaf ;) Fick även reda på att vi är lediga nästa tisdag! Göööött! :D

Jahapp vad händer mer i veckan då , hum, imon är det skola som vanligt, kanske träffa älskling (om båda har tid :/ ) På torsdag blir det en jobbig dag, 2 av mina lektioner är inställda har typ en håla p å5 timmar eller nått o grejen är den att jag har en körlektion halv 5 typ palla! på tal om de, idag på lektionen sa carru såhär: körlektion?! sjunger du???! haha har inte tänkt på de innan men det stavas ju likadant! Körlektion(sång) körlektion(bil) Fast när jag tänker efter så tror jag man säger sånglektion? eller? men men ni ska veta att jag inte sjunger :P På fredag då? ja då är det också skolan som gäller, kort dag tror jag. Kanske bowling på kvällen? vill iaf hitta på nått! Inga speciella planer för helgen annars. Har 9månadersdag med bejb på söndag. Får se vad som händer då ;)

Nu ska jag gå o borsta tänderna sen krypa ner i sängen. Sov gott alla läsare! ♥


The notebook- one more try



Denna filmen är såå bra! Har ni inte sett den innan så måste ni se den! Läste någonstans att dem var tillsammans på riktigt när filmen spelades in! aww säger jag bara :P

Fredag

Uppe tidigt idag, Har inte sovit längre än till 10 på heela lovet! Idag blir det plugg och övningsköra senare ikväll blire nog att mysa framför tvn med någon bra film och massa gott att äta.

Nu är det dags för frukost. Hörs senare idag

Vilken bikini föredrar ni?

Skulle behöva er hjälp. Snart är det dags att köpa ny bikiki för denna sommaren. Och jag har som vanligt en väldig beslutångest. Som rubriken lyder så undrar jag helt enkelt vilken av nedanstående bikini ni tycker är snyggast?

image84

     

Skånetripp

Hemma nu från skånetrippen. Ni skulle sätt älskling i morse när vi vaknade, Han var helt uppspelt för han aldrig hade vart på Väla haha. Och för en gångs skull var han shopping sugen :D När vi kom fram så började vi med att äta, det blev grillad fläskfile/grönsakpsspett + pommes. Det smakade inte så himlans gott men men, höll sig mätt några timmar. Det blev inte alls så mycket shopping som jag hade väntat mig! Hittade inte det jag ville ha och ville inte slösa på pengarna på saker som inte känns hundra. Bättre att spara till Stockholms resan :)

Jag köpte iaf ett par vår/sommar skor. Ett par tygskor från Fred Perry :) Älskling hittade en vårjacka. Sen köpte vi lite småsaker ifrån Ikea.

Vad gör ni ikväll? :)


Godnatt inlägget

Halvligger i sängen just nu, håller på att läsa massa bloggar medans jag väntar på älskling, han kommer nog hem vilken minut som helst. Längtar så tills jag får krypa ner under täcket med han och bara ligga och hålla om varandra. Det är en härlig känsla det. Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Kollat top model bl.a.

I morgon blir det shopping jippie! Kanske lägger in lite bilder på det jag köper, vi får se. Hörde även att min vän Madde också skulle ner till Väla i morgon. Vi kanske springer på henne? :D

Har egentligen inget speciellt att skriva just nu. Men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi i morgon!

Nattinatti från mig ♥


Köra bil

Idag var första gången jag hade en körlektion , fattar ni så nervös jag var? Har typ bara kört lite utan för stan. Från skolan - hem o så.
Så frågade han ,körläraren : Hur mycket har du kört?
Jag- Lite grann bara.
Han- Okej

Typ 10 min senare var jag mitt inne i centrum och körde runt haha, trodde aldrig jag skulle klara det men jodå, allt gick kalas! Ska bli kul nästa lektion, undra vad jag får göra då? :D

image83  En passande bild på min körlärare ;) hoppas att han inte ser detta nu haha

Tisdag

Godmorgon! Eller kanske man ska säg god middag? Idag vaknade jag vid 7 någongång då älsklings klocka ringde, han skulle dömma handboll idag, vet inte om det var nån turnering eller nått sånt , aja iaf han åkte härifrån tidigt. Sen somnade jag om och sen vid 10 så ringde mamma daah ;P men men då gick jag upp och åt frukost med R's små syskon :)

Igår kväll såg vi på en film. The kingdom hette den, jag trodde det skulle vara en sån typisk killfilm men den var faktiskt bra och spännande. Senare idag tror jag att vi ska åka hem till mig. Min lillebror skulle få en moppe idag så älskling ville hem rill mig och provköra haha.

Nehepp nu ska jag slappa och kolla tv. Vad ska ni göra idag?

Ett tips från mig :)

Tänkte ge er ett litet "skönhetstips" det handlar om helt vanligt vaselin.
Det kan användas till mycket. Det vanigaste är nog läpparna, jag är typ beroende av de. Läpparna bli såå mjuka och det ger ett snyggt glans på. Det lite mer speciella jag skulle berätta är det här.

Det var en dag i skolan som en tjej var helt osminkad men så stod hon och la på vaselin på ögonfransarna, och vi andra undrade om det verkligen var bra? Hon sa att hennes syster ( som var frisör) hade tipsat om detta. Det skulle vara som en inpackning för ögonfransarna. Dem skulle bli både längre och tjockare och inte trilla av. Så jag testade och jag tycker faktiskt det funkar :) Brukar lägga på det när jag ska gå och lägga mig och så sover jag med det. Det är värt att testa, så prova ni också ! :D
image79

Hej igen alla!

Hej !
Har varit riktigt dålig på att skriva i bloggen, har helt enkelt inte orkat och inget speciellt har hänt, vardagen har rullat på som vanligt med skolan osv. Ska ta nya tag nu o se om jag kan bli bättre på att skriva här :P Vi har iaf lov nu vilket är mega skönt.

Idag är det måndag och det är jätte härligt väder ute, har varit ute med mina sötnosar(hundar) och gått en runda. Ska hoppa in i duschen strax o sen måste jag nog plugga lite. Senare ska jag på den andra teorikursen på bilskolan, och på onsdag är första körningen med George. Japp så heter han, han som ska försöka lära mig köra bil haha.

Älskling åkte härifrån för 40 min sen han ska träna, duktig som han är :) Jag bad han gå o hyra en film efter träningen sen efter min teori så ska vi hem till han o kolla film o mysa. Får se om hans data funkar annars blire nog inget skrivet här i kväll/imorgon.

Ha det bra så länge! Pöss ♥

Björn är bäst

HAHAHAHHAHAHA han är så jäkla rolig!!!!!!


Söndagkväll

Nyss hemkommen från växjö. Min moster fyllde 50år så det var en himla massa folk där. Körde även hela vägen dit =) Nu ikväll ska jag o älskling bara ta det lugnt, mysa lite o sånt :)
Innan så frågade jag R vad vi skulle göra på alla hjärtans dag, han svarade såhär: Jag vet inte vad vi ska vara men jag vet vad jag ska göra... eeeh? jag bara va? :S han bara: du får se , jag säger inget o du kommer aaaaaaldrig komma på det hur mycket du än tänker. Gaah hjälp , jag blir småtträdd :P vad ska han nu fixa :S :P Känner press på mig nu tänk om han fixat nått stort nu o jag inte planerat nått haha :P sorry babe om det är så, så får jag fixa nått speciellt till dig nån annan dag :) Kan ju vara bra att bli uppskattad mitt i vardagen också :)

Imon är det skolan som vanligt, sen ska jag o Frida gå runt o söka sommarjobb, sen på kvällen har jag första teorilektionen :)

Sjukt dåliga låtar

Sitter här i soffan o käkar godis, mmmm vad gott! :) Har nyss kollat melodifestivalen som säkert flera andra av er har gjort. Vad kan man säga? Om det inte blir bättre artister/låtar dem andra helgerna så kan vi (sverige) börja inta sista placeringen i den stora finalen. haha tyckte alla var dåliga idag. Amy var bäst ikväll o ivanliga fall tycker jag hon är dålig, fattar ni då vad dåliga dem andra var om t.o.m hon var liiite bra ikväll haha .. Nu ska jag kolla film med älsk =)


Alla hjärtans dag present?

Hej! Sitter hos älskling just nu, blev väckt med frukost på sängen hihi min älskling är för söt =) Han hade skrivit gulliga saker på mackorna med marmelad haha :D <3 Just nu är han på väg med laget någonstans i sverige :P Vet ej var det skulle vara match har för mig att han sa att de tog 3 timmar att åka dit :S Jag ska strax ta bussen in till stan o kolla underkläder, måste också hitta en alla hjärtans dag present till R, har ni några förslag? :/

Om en liiten stund kommer massa barn hit :P Robins lillebror Max har fyllt 6år så idag är det dags för barnkalas :D

Ha en bra dag vi hörs!

Bowla o simma på schemat

Gud vad jag är trött alltså! Sov hos älskling i natt så det blev att ta 400 i morse. Mötte Anna på 50bussen på väg till rejmes, på rejmes stod Carru o väntade på oss :P Efter bowlingen drog vi till smhallen o simmade några längder. Slutade tidigare än beräknat så jag ringde mamma o bad henne hämta mig, vi käkade lunch på shang hai med älskling, Sen var vi tvungna att åka till skolan för skulle träffa syon, som tur var så hade han redan fixat allt när vi kom så mötet tog ca 5 min :D

I morgon är det fredag fasen vad härligt ! Händer i helgen?

image78

Onsdag.

Hej hej, längesen jag skrev här. Idag hade jag bara en lektion wihoo! Efter det kom mamma och hämtade mig och vi åkte till stan och köpte en tröja till mig :) Nu har jag nyss käkat o ska sova lite sen pluggapluggaplugga hela eftermiddagen sen hoppas jag att pappa kan köra mig till älskling ikväll, fyfan vad skönt det ska bli när man får körkort då slipper man planera så mkt. Slippa kolla busstider eller kolla upp ifall mamma eller pappa kan skjutsa en. På tal om körkort, idag ringde jag och anmälde mig på en körskola, nu börjar det bli allvar mohaha.

I måndags var jag på utveckligssamtal det gick bra, igår hade jag matteprov gick väl också bra hoppas jag. Nu hinner jag inte skriva mer, höres!

söndag

Jahapp så var ännu en helg slut, ihelgen har jag inte gjort nått speciellt. Jag o Älskling har firat 8månaders dagen igår. Asså seriöst. Jag älskar verkligen min Robin. När jag är med honom mår jag så bra. Jag hoppas det håller lääänge till men det kan man ju aldrig veta. Men man får hoppas o det gör jag :D

I morgon är det en soft dag i skolan, 2 lektioner o ett klassråd , sen har jag iofs utvecklingssamtal menmen, nu ska jag duscha sen kolla tv.

image77 skolan

Skönt med helg

Idag vaknade jag vid 5. O gick upp då , Det är så himla typiskt mi gatt vakna typ 30min innan klockan ska ringa. Liksom onödigt att somna om då :/ aja gick upp iaf och fixade frukost sen tog jag 7bussen till skolan o hade en lektion, geografi. Efter skolan så kom min snälla morfar o hämtade mig, o sen dess har jag bara varit hemma. Ska laga mat, plugga o sova lite innan 7. För då kommer älskling :) pizza o filmkväll hade vi tänkt ikväll. I morgon får vi se vad som händer. Vår 8månaders dag ju :D <3 Love you bejb!

Men nu ska jag försöka sova lite, är riktigt trött. Ögonen orkar inte vara öppna :O

image76 Känner mig trött som den här lille katten , hoppas inte jag somnar i min mat  =O