Dagen

Har inte gjort något speciellt idag, varit ute och gått, lagat mat tsm med Robin, käkat massa godis.


Gänget ^^


Haha såhär snygga var jag och Robin idag! xD

Och mammi är i Stockholm, o jag tycker hon får komma hem nuu, Jobbigt med 3killar här! Blir bara massa sport på tvn och barnsligheter :P

Minnen

Innan när jag städade så hittade jag en gammal cd skiva i en byrålåda. Och jag satt in den i datan för att kolla vad det var på den. Och det var bilder från typ 2005 -2007. Guuuuuuud vilka minnen som väcks! Man börjar nästan lipa för det är så sorgligt att tiden går så snabbt. Jag visste inte ens att jag sparat bilder som dem här.

Jag saknar saknar saknar saknar saknar saknar allt som hände då!!


Äntligen helg!

Hej!

Skolan idag var ovanligt tråkig tyckte jag :P
På svenskan redovisade vi bara våra hyllningstal, på religionen snackade vi om islam, och på naturen så pratade vi om genetik.
Slutade vid kvart över 12 och körde hem. Städade mitt rum. Vid halv 4 åkte jag in till stan för att hämta mamma och sen körde vi och köpte godis till ikväll.

Nu sitter jag här vid datan och kollar samtidigt på tv. Blir en lugn kväll ikväll. Är trött!

Älskar R♥

24 feb

Idag har varit en bra dag. Vet inte riktigt vad som gjort det men jag har iaf varit glad idag. Försvov mig i morse så fick stressa lite till första lektionen men jag hann :)

Sen ringde älsk och berättade en hemlis ;) Ni får kaanske veta mer nästa vecka.

Kort dag i skolan idag så jag har varit hemma sen 12 typ. Har bakat chokladmuffins :D

Idag har även kronprinsessan Victoria förlovat sig med sin Daniel, de var på tiden tyckte jag! Hoppas dom skaffar bebisar snart!

Min kusin Sara fyller också år i dag, Just nu befinner hon sig i Usa men jag hoppas du har haft en bra födelsedag iaf! :)

Nu ska jag tvätta av sminket sen krypa ner i sängen i morgon har jag matte c 08.10 då gäller det att vara vaken så det man går i genom fastnar i huvet .

nattinatti
  

Sovmorgon

Idag börjar jag inte förrän tjugo i ett! Min första lektion har jag eget arbete på så idag är det bara matte som gäller jippi!

Annars idag blir det väl bara plugg, får se. Hörs senare

22 feb

Vad har hänt sen senast jag skrev. Hm jo jag var som sagt hos tandläkaren och jag hade ett hål! Ajaj. Fick borra utan bedövning :P Efter tandläkaren åkte jag hem till Robin. Hans pappa fixade tacos och det var gott! När klockan var 7 åkte vi hem till mig och kollade lets dance.

I går sov vi länge och tog det lugnt. På eftermiddagen var det dags att göra sig i ordning. Vid 6 hämtade vi upp Robins syster och sen körde vi till Robins mamma för att fira hans halvsysters 9årdag. Det var lite nervöst för mig, för det var första gången jag var hemma hos hans mamma och hennes familj. Har träffat R's mamma en gång tidigare under hela vårt förhållande. Men det gick bra. Alla var jätte trevliga och vi ska nog dit snart igen. Vi åt god mat och spelade buzz och kollade melodifestivalen. Sen körde jag , Robin och Amanda hem i snöstormen.

Idag är det söndag och i morgon är det skolan igen buhu :'( Har inte gjort något speciellt under detta lov, men det är ändå skönt att vara ledig och vila upp sig.

20 feb

Hej hej!
I går kväll var jag o Robin på bio, vi såg Valkyria. Filmen var bra. Innan bion åt vi kebab. Älskar våra "bio-middag" kvällar. Dom är så mysiga!

Nu sitter jag i Robins vardagsrum och ser på tv och bloggar. Robin är i stan med sin pappa och handlar mat tills ikväll. Snart ska jag åka till tandläkaren sen tillbaks hit och äta och sen ska vi hem till mig senare ikväll.

My life would suck without you


Bio

Nu har jag äntligen börjat bli på bättre humör!
 Dagen började sådär, jag hade bestämt mig för att sova tills jag vaknade av mig själv (ca 10). Jag gick o la mig sent igår och var trött. Vid halv 9 i morse ringer mobilen. Jag orkade inte svara utan tänkte att om det är nått jätte viktigt så får den väl messa kl var ju bara 08.30! Så jag somnar om, en kvart senare ringer det igen, jag ser att det är älskling som ringer. Jag skickar ett sms : Jag SOVER! Jag somnar om igen. Halv 10 ringer han igen och jag blir sur och svarar och frågar vad han vill? Han berättar bara att han varit vaken sen halv 8 och har tråkigt och frågar om vi ska gå på bio ikväll. Gah blir man inte sur eller? Just idag när jag skulle sova ut så ringer han om en sån sak som kan vänta. Haha aja nu är det bra. Nu är jag pigg.

Snart ska jag ta ett bad och raka benen. Sen fortsätta städa och ikväll blir det bio!

Framtiden

Nu sitter jag här och har svårt för att hålla ögonen öppna. Dags att krypa ner i sängen. Älskling saknas bara :(

Ikväll har jag suttit och kollat runt på internet efter olika utbildningar. Har hittat en del som verkar roliga. Men är så velig. Tänk om man börjar på en och sen ångrar sig? Känner för att resa och jobba också men då kanske det blir att man aldrig orkar ta tag i att börja plugga igen och så slutar man i kassan på ica. Usch usch, Jag är rädd för framtiden :p mamma säger ofta att jag är lik pappa i sättet och jag antar att jag kommer bli lika velig som han i framtiden. Han kan aldrig bestämma sig för nått utan måste hem och fundera på de flera dagar eller kolla upp andra liknande saker och jämföra för och nackdelar osv. Känner att jag tänker likadant om detta xD haha

Aja nu ska jag sova och fundera mer på min framtid....


18 dec

Idag har jag varit i stan med mamma. Köpte 2par skor :D:D:D Ett par pumps och ett par svarta ballerina. Sen köpte jag nya öronhängen, en ring. En bh som jag ska ha under min balklännig. Sen kollade jag även efter en ny vårjacka men hittade ingen jag tyckte om så det får bli senare. När vi var klara med shoppingen så gick vi till shang hai och åt lunch :)

Nu sitter jag här hemma och vet inte vad jag ska göra. Är rastlös. Lov är skönt men när vädret är som det är (svinkallt) så har man ingen lust att vara ute och hur mycket finns det att göra inomhus liksom?

Ska nog passa på att städa rummet :)

17 februari

Hej bloggeeeen!


Idag vaknade jag vid 10 av att solen lyste mig i ansiktet, hur härligt är inte det!? Min hals börjar bli bättre men den täppta näsan har inte gett med sig än..


Idag har jag haft huset för mig själv i princip, bror har bara hållit till i arbetsrummet framför datan men sin kompis.


Jag har varit ute i solen och gått en runda med hundarna och just nu sitter jag och äter stuvade makaroner och stekt korv, haha japp det var vad jag orkade laga till middag idag.


Jag är shoppingsugen också! Har lust att åka till Göteborg på lördag men dom jag frågat kan inte :( Ska höra med mamma också men tror knappt det för hon ska till Stockholm nästa helg. Aja.


Älskling ringde för en stund sen och sa att han hade filmer och godis till ikväll och han tyckte jag borde köra dit för han behövde närhet. Hur sött är inte det!? Min egna sötnooos :) Så planerna för ikväll ser just nu goda ut =)

Ha en fortsatt bra dag ! Love / M


Pancakes

Måndag idag och första dagen på lovet är snart slut. Idag har jag inte gjort så himla mycket, är fortfarande inte helt frisk :( Jag, mamma och bror var och köpte nya akvariefiskar. Annars har jag inte gjort nått speciellt.

Carro frågade om jag hade lust att hänga med henne, Madde, Anneli till Väla imorgon, och det hade jag velat såå mycket. Men som sagt ha haft feber sen i torsdags så känner mig inte helt frisk än :(

Fick ett sånt sug efter pannkakor så jag tror jag ska gå och göra några innan det är dags o sova. hehe.


Glad alla hjärtans dag!

Hej!
Alla hjärtans dag idag! :D Jag går omkring och snorar och känner mig allmänt ofräsch. Japp , fortfarande sjuk och det suger, det är ju alla ♥-dag! Jag och R Hade planerat en mysig dag ihop med bl.a. bio. Nu fick vi ändra planerna. Vi började dagen med en lång sovmorgon. Efter frukost tog vi på oss och gick ut med tessi och gick en lång promenad nere vid sjön. Så skönt när solen lyser! Snart ska vi göra våfflor. Och ikväll blir det mys i soffan framför tvn med god mat, glass och varma hallon, godis, pussar. En helt okej dag blir det nog iaf. Även om planerna ändrades :P


Sjukis

Idag mår jag dåååligt. Har ont i huvudet, halsen känns som ett rivjärn, och min näsa rinner och rinner. Fy vad jobbigt! Jag vill ju gå ut i morgon! Hoppas jag hinner bli liite friskare så jag iaf kan va ute någon timme

Nu ska jag bädda ner mig och dricka te

Dagen

Idag ha jag inte gjort något intressant alls faktiskt. Studentfest ikväll och jag ångrar lite att jag inte ska dit :/

Dagen började med att jag körde och hämtade carro vid kvart i 10. Vid 10.20 började vår första och min enda lektion. Det var filosofi som jag tycker är långtråkigt. Och till råga på allt idag var vår lärare knappt där, han var med någon annan klass och min klass hade fått upgifter i boken att jobba med, och det var man klar med på typ 15min sen satt man där  i45min och gjorde ingenting, lönt att åka till skolan idag??

Aja sen har jag inte gjort nått annat idag. Nu sitter jag och ser på tv och dricker te.

I morgon är man ledig wiiie!

Söndag

Jag somnade om som tur var! R väckte mig vid halv 11. Idag har vi inte gjort så himla mycket, ätit en stor frukost, varit ute och gått i det fina vädret. Snart ska jag sätta mig med min mattebok och plugga plugga plugga, har prov i morgon :O

Igår var jag och R i stan, vi åt kebabtallrik på Ida's och sen åkte vi hem till mig och kollade melodifestivalen. Och åt massa gott godis.

God morgon!

Jag kan inte sova! Gah irriterande. Det är helg o man kan sova ut för sen gång skull o jag är jätte trött men kan ändå inte somna :s igår vaknade jag halv 8 o idag vid tio i 8. Åh. Ska nog krypa ner hos r o hoppas att jag somnar om ...

Friluftsdag

I dag har jag inte haft några lektioner, det var friluftsdag istället! Dagen började med ett medelpass på friskis. Efter det var det dags för bowling. Som tur var hade Carro bil så vi kom dit i tid ;)
Efter bowlingen slutade vi och mamma kom och hämtade mig. Vi åkte och hämtade R sen köpte vi thaimat och sen åkte vi hem :)

Alla hjärtans dag?

Sitter och äter geishachoklad nu som jag och carro köpte på lunchen, så gott!
Idag har jag haft matte c. Vi repeterade bara inför provet på måndag. Sen hade jag håla fram till halv 1 och då kom Carro till skolan och så jobbade vi med projektarbetet. Efter de var det svenska och religion kvar sen slut för dagen! I morgon har vi friluftsdag och då ska jag träna medelpass på friskis och sen bowla :D

I går var R här och därför blev det ingen uppdatering. Men vi gjorde inget speciellt, tog det bara lugnt. Snackade om alla ♥-dag. Vi ha lite skillda åsikter gällande den dagen. Jag tycker att man ska fira den jag menar det är en gång om året då kan man väl uppvakta sina närmsta lite extra? Medan R tycker att det inte är något speciellt med alla hjärtans dag och att man kan vara som vanligt kanske bara ge lite massage men annars som vanligt. Vad tycker ni? Borde man köpa presenter och blommor och kanske städa huset så mamma blir glad eller bara vara extra snäll eller vara som vanligt?


Rubrik

Har tränat och pluggat och nu är jag trött! Har sovmorgon i morgon (jippi) men ska nog gå och lägga mig tidigt ändå. Älskling är inte här för han tränade sent idag, så får mysa i morgon istället! I morgon har jag en jätte kort skoldag. Bara filosofi och klassråd. Efter det måste jag göra klart religionen och sv/turism arbetena. Sen blir det som sagt myskväll med R.

God natt ♥


Dagen

Har precis ätit mammas hemmagjorda fiskgratäng, mums! Konstigt det där med smak, bara för nått år sen så tyckte jag fiskgratäng var jätte äckligt! Nu är det gottigt!

Skolan gick bra, hade bara turism och matte. På lunchen gick jag och Carro och anmälde oss till balen. Nu finns ingen återvändå hehe!

Skulle egentligen behöva göra klart min powepoint presentation men jag orkar inte, tror jag ska träna istället.


Mitt hjärta i dina händer

Idag firar jag och R 20månader tillsammans <3


Tidig morgon

God morgon alla! Jag är trött som vanligt, vaknade vid 7.. Idag har jag skola mellan 9.30-14.10 okej dag helt enkelt. Hörs när jag kommer hem:)


En sak till

Om ni undrar varför bloggen ser lite konstig ut så är de för att jag håller på att ändra lite. Men råkade pilla lite mycket bland kodmallarna så allt såg helt crazy ut o då tappade jag humöret. Så därför fick den se ut såhär tills vidare..

Nattinatti

Ligger nerbäddad i min nybäddade säng. Är inte de typ det skönaste som finns, på kvällen då man tvättar av sig sitt smink, kryper ner i säng med helt nytvättade sängkläder? Visst jag älskar när kudde luktar älsk också men de är ändå nått speciellt med den nytvättade doften. Hihi. Rätt onödigt inlägg. Jag ville egentligen bara säga god natt!:)

Min helg + kuvertväska

Nu är snart helgen över kan man väl säga, dagarna går på tok för fort! Denna helgen har varit lika bra som det brukar vara.  Har varit på bio med Älsklingen, tränat, ätit gott, tagit det lugnt.

Idag var jag och mamma på studentmässan på Wapnö. Trodde det skulle vara lite mer saker än det var men men. Jag hittade iaf en kuvertväska :D Så nu har jag iaf väska + klänning. Så nu är de bara dem andra hundra elva sakerna kvar att fixa hehe. Längtar sjuuukt mycket till den 31maj (balen) och 12 Juni (studenten) jag känner på mig att dom dagarna kommer bli några av dem bästa i mitt liv.



Nu vet jag inte vad jag ska göra, ikväll blir det nog att kolla på beck.

Ha en bra söndag :)