Min dag

Onsdag idag, började skolan 08.10 med matte c. Det gick bra =) Vid 20 tog jag bussen till stan där jag mötte Carru som hade sovmorgon(fuusk). Var tvungna att gå till banken och fixa pengar till carru för bankomaten tog hennes kort :O När vi var klara där så var det meningen att vi skulle hitta en loggbok till vårt projektarbete, men hittade ingen. Så vi gick och fikade istället =) Anteckande lite på ideskissen o så =) Sen var det back to school där svenska o religion väntade, efter skolan hade jag körlektion vid halv 5, var klar vid 20 i 6. Så kom nyss hem, lång dag för mig helt enkelt. I morgon skulle jag egentligen gått i skolan från 08.10-17.10 men vi har flyttat fram turismen så slutar 15.20 tack gode gud!

Ska dricka te nu o se ta en dusch. Saknar min Robin nått otroligt, inte setts sen i måndags :/
 

Vaknade för tidigt

God morgon! Fredag idag :D Ska in till skolan ca 3 timmar för att ha lite lekar o sånt med dem nya ettorna. Jag gick upp för tidigt idag =( Är helt klar att gå men min buss går inte förräns om en timme, fan va jobbigt :/

Ute regnar det .. jippi!

Första skoldagen

Första dagen i skolan avklarad. Nu är vi störst på skolan också :D Känns härligt ! Vi gjorde inget speciellt idag , fick lappar o information o sånt vanligt. Sen planerade vi för morgondagen då vi ska välkomna turism ettorna.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, Kanske se på en film och ta de lugnt? Vad gör ni idag?

Ny frisyr

Tjenare! Hoppas allt är bra med er!
Idag vaknade man vid halv 9 av att Robins mobil ringde, han svarade o vet ni vem det var?! En som hade ringt fel åååh blir man sur eller? Hade tänkt sova till 10 idag men nej, omöjligt att somna om sen ..

Vid 12 åkte vi in till stan sen gick jag till frisören och klippte o slingade håret :) Ingen jätte förändring utan bara några mörkare slingor i :)

När jag var klar där så mötte jag min kusin på stan o så blev det lite shopping. Tror jag har allt jag behöver inför skolstarten på torsdag.

Vet inte vad jag ska hitta på nu , mamma kommer inte hem förrän 9 och då ska hon köra mig till Robin direkt, synd att man inte hade körkort nu :/


Shopping

Sitter och dricker kaffe just nu, ute så regnar det ... ovanligt??!

I förmiddags när jag och Robin tog bussen in till stan så var det varmt + sol! Konstigt väder vi har här i Sverige.

Var iaf inne i stan idag, och köpte saker till skolan, pennor, sudd, kalender osv. Känns inte så lockande att börja skolan :/ Vi åt även lunch på blue thai, var många man kände där hihi ;)


God natt

Jag och älskling har nyss varit och sett Batman. Den var bra! :)

Ska hoppa ner i sängen nu för i morgon blir det att gå upp tidigt, börjar jobba kl 6! :( nattinatti

Helgen

God dag!

Jag och mamma kolalde på filmen ps i love you, den va bra!! Både jag och mamma satt och grät då o då :P

Igår var jag i Tylösand och firade Anna som fyllde 18 år tidigare i veckan,det var väldigt trevligt, vi grillade och drack ;D
Vid halv 11 tog vi bussen in till stan, hälften åkte hem och hälften skulle vidare ut till puben.

I dag vaknade jag upp hos älskling och vi har bara tagit det lugnt hela dagen, kanske ska in o kolla på nån handbollsmatch som började kl 3 tror jag. Vi ska iaf gå på bio ikväll och hinna äta nått innan :) Blir väl pizza ! Imon är det jobb igen, sista veckan!! :D

Hej igen

Heej!

Som ni märker så var det längesen jag skrev här, det beror på att jag valde att ta semester från bloggen när semestern från jobbet började.  Hade 3veckors semester och den sista veckan åkte jag och Robin till Rhodos! Vi hade det helt underbart, va jätte mysigt att åka tillsammans med sin pojk =) 

Började som sagt jobba igen i måndags och nu har jag bara en vecka kvar sen är jag ledig några dagar sen är det back to school. 

Igår kväll var jag ute och åt med familjen, blev italiensk mat :) Sen åkte jag o lillebror till sporthallen och kollade när robin spelade match..

Ikväll är det bara jag o mammsen hemma, vi ska snart starta en film och äta chips o godis!