Tisdag

Hej! Ett tag sen jag skrev här. I lördags var det som sagt fest hos mig , det var sådär. Jag hade kul fram tills det komma massa oinbjudna gäster som förstörde. Aja.

I Söndags var jag seeeg, så jag o älskling gjorde inte så mkt mer än städade o vilade.
Måndga igår, skolan som vanligt. Idag är det tisdag och idag hade jag turism, matte o italienska. På lunchen åkte jag , anna , carru o emma in till stan och åt på donken :P O efter skolan så mötte jag robin och vi gick i massa affärer o sen köpte vi glass =) Nu sitter jag här hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra, finns väl alltid nått att plugga på men jag orkar inte xD


18års fest + funktionär

Hallau! sitter här och lyssnar på festmusik som kommer spelas ikväll! o solen skiner utanför fönstret perfekt!

Gick upp kl 8 idag. Vid 10 i 10 skulle vi vara nere på Idrottsplatsen och snacka lite inför loppet. Sen gick jag o älskling o ställde oss där vi skulle stå som funktionärer. O gissa vem som kommer i en bil?! haha jo min rättskunskapslärare! hahah han skulle också springa och så hittade han + hans kompis inte till parkeringen xD

jag längtar ttill ikväll, fast jag är också sjuukt nervös för att nått kommer hända, typ bråk, nån blir för full, nått blir snott ja vad som helst :P just nu är det 33 personer som ska komma=) hoppas det blir lyckat!

25 April

God morgon! SItter och äter frukost jst nu, ute är det soligt men lite molningt :/ Hoppas det är fint väder i mon!!!! Idag slutar jag ca kl 2. Då ska mamma hämta mig, o så ska vi åka o köpa grejer tills i mon, sen blire hem och städa huset :P

Igår fyllde jag ju som sagt 18år! Tyvärr var det på en torsdag vilket är min längsta dag i skolan, 08.10- 16.00 .. Jag var hemma vid 5 ungefär då blev det tårta och presenter! Senare på kvällen kom det mer folk och lämnade presenter =) Tack carro för din present den var jätte fin! :D Senare på kvällen blev det tårta :) Kom i säng rätt sent så idag är jag trööött! Juste ! Älskling drog med mig på en löprunda i går också ! Shit säger jag bara :P Man får inte ens gå några meter när man blir trött ! Robin drar med en i armen :P haha xD

Har ingen sovmorgon i mon heller , på grund av loppet. Får se hur jag ska orka vara vaken till minst 2 xD

18år

Idag är det min födelsedag!! :D Äntligen 18 :D Underbart!


Fotboll

Det blev att jag åkte till älskling! ajabaja :P Just nu sitter vi o kollar på fotboll, eller aa han gör, jag sitter här. Ska stänga av datan nu och gå o mysa , får se om jag kan få han på andra tankar än fotboll ;) ha en bra kväll!

Min vecka

God morgon!
Igår var jag så trött att jag inte orkade skriva här, kom hem och typ sov vid tvn, skulle ha pluggat matte men det orkade jag inte heller :S ajdå inte bra har mattetest idag suck :/ Igår började skolan vid 10 ungefär, jätte fint väder igår med. Efter skolan åkte jag , anna o carru in till stan och provade kläder och åt glass! :D Träffade också massa folk man inte sett på läge bl.a. Vicky o Madde o Bohman. När klockan var 4 mötte jag upp mamma o sen gick hon o jag runt i affärer o kollade efter presenter till mig (A) hittade en hel del fina saker =)

Hur veckan ser ut för övrigt:

Idag, Tisdag: Slutar skolan vid tio i 3. Min snälla pappa kommer och hämtar mig då , för det går ingen buss som passar :P Ska hem, käka, duscha sen har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska hem till älskling eller stanna hemma idag och plugga :/ Hjärtat vill till älskling men hjärnan säger att jag borde plugga idag huuum , får se hur jag gör.

Onsdag: Börjar tidigt, slutar kl 1. Ska ha körlektion idag. Vet inte mer vad som händer, antar att jag ska plugga en del när jag kommer hem.

Torsdag: JAG FYLLER ÅÅÅÅR! Blir att gå upp tidigt för skolan, sen så fort den är slut ska man väl hem och fira med tårta och presenter :D

Fredag: Softdag i skolan, slutar 12. :D Ska hem o ta de lugnt, på kvällen kommer älskling hit.

Lördag: kl 10.30 ska jag o älskling vara funktionärer till ett lopp. Som tur var fick jag o älskling den första stationen så när alla sprungit förbi den så får vi gå hem :) Då blir det hem o städa, o förbereda för min födelsedags fest :D Sen är det bara att göra sig i ordning sen kommer folket :) Hoppas på bra väder.

Söndag: Inget planerat, får se hur man mår ^^ hihi

Snygga kjolar

image112    image113 Mina nästa köp! :D Kjolarna alltså.


Grillning

Fin dag idag med, så himla hääärligt! Inte långt kvar till sommaren nu :D  Igår kväll åkte jag o Robin in till stan och köpte godis hyrde film det var jätte mysigt att promenera istan när solen höll på att gå ner och det var så ljummen luft.

Idag har varit en slappedag. Sov länge gick ut och solade på altanen. Varit ute en långpromenad med hundarna och strax ska vi grilla =) Tyvärr åker älskling hem ikväll =( men förhoppningsvis ses vi i mon kväll så blir bara en natt ifrån varandra hihi

längtar till torsdag och lördag :P fyller år på torsdag och på lördag har jag lite planer hoppahoppas det blir som jag vill hihi (A)

Dags att börja springa igen

Idag vaknade man på ett toppen humör, himlen var blå och det var varmt ute! :D Jag och älskling gick upp kl 9 och åt frukost sen åkte vi med pappa och Martin in till stan, pappa skulle köpa nya löpskor o martin skulle ha ett par streetskor. O vet ni? Pappa tyckte att även jag skulle få ett par löparskor så han köpte ett par till mig med haha jag bara jahapp tack så mycket :P vad ska man nu skylla på när pappa frågar om man ska med ut o springa xD Som ni försår så är min pappa en sån somgillar att träna, han brukar springa massa lopp bl.a göteborgsvarvet o stockholm marathon, jag brukar ofta skylla på att jag inte har några riktigqa skor att sprina i, antingen är dem för små eller inga bra för mina fötter :P men nu fick jag ett par riktiga, så antar att jag får börja springa igen.

Just nu sitter jag ute i solen och gottar mig =) Ser inte skärmen så bra för det speglar sig så df det kanske är lite stavfel här o där. Älskling och pappa är ute och springer xD Senare idag ska vi hem till älskling, tror han snakcade nått om att hans pappa skulle grilla? Är inte säker men gott skulle det ju va! :D

HBK!



Prov

Gick upp halv 7 idag, var mega trött men jag kämpade mig upp. Kom till skolan 20 över 9 och då väntade ett matteprov suuck efter provet var det bara att gå till nästa byggnad där ett rättskunskapsprov väntade, hoppas det gick bra, skönt att ha proven gjorda iaf. Familjen kom och hämtade mig kl 12 och när jag komhem satt jag mig i solen. Just nu väntar jag på älskling som kommer om hum 2 timmar, vet inte vad jag ska göra under tiden :S Vad händer ikväll? 


Natti

God natt! Sov gott. I morgon är det fredag wiho! Härlig helg framför sig:) älskling jag saknar dig här under täcket:( jätte kallt utan dig!

Ändrade planer

det blev ändrade planer, jag o R är var för sig ikväll, rätt tråkigt :P har inget att göra mer än att plugga typ. Usch

Dagen

Idag har varit en bra dag, Började med en mattelektion. Efter det åkte jag, carru, anneli, micha, madde och yasse in till stan och åt lunch på blue thai. Efter det gick vi i måånga affärer haha :P Provade bikinis xD hittade ingen snygg så det som blev inhandlat var bara ett nagellack och en skjorta från vila :) Nu ska jag plugga lite rättskunskap sen ska jag köra hem till älskling =)

Förlovning

image109


Tänkte på det här med förlovning, jag och älskling har ju varit tillsammans snart i ett år, och vi har snackat om detta, men vi vill INTE förlova oss än på ett tag. Vi vill vänta o se vad som händer om vi fortfarande kommer vara tillsammans om ett år tex. Sen tycker vi också att man bör vänta för när man förlovar sig blir det ju lite som att man är nykär på nytt vilket kan vara kul, tillskillnad från dom som förlovar sig under första halvåret. Jag vet en del som är ungefär i min ålder och även nått år yngre som förlovat sig/planerar att förlova sig. Skulle vilja veta vad ni tycker om förlovning? tycker ni det finns en viss ålder som man bör vara innan man förlovar sig? Eller finns det en viss tid man borde vara tillsammans innan man ens tänker på ordet förlovning?

Sovmorgon :D

God morgon! Sitter just nu och käkar frukost, skulle börjat italienskan om 10 min men den är inställd för att ettorna skulle ha nationella hihi :D så nu börjar jag 10.10 med matte, sen har jag en jäääättehåla så tror att jag, carru, anneli och micha ska käka thaimat till lunch. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antagligen plugga. Har både matte och rättskunskapsprov i mon,

Ha en bra dag!

Yrkesmässa

Idag var en soft dag. Började med att jag övningskörde in till stan, körde både martin och robin till sina skolor och sen körde jag till kattegatt där det var yrkesmässa. Mötte upp carro o sen sprang vi på massa andra kompisar :D föreläsningarna var väl sisådär, rätt tråkigt. Slutade iaf vid 11 :D Mötte upp älsk och vi gick och käkade på lenas kebab. Sen gick han tillbaks till sin skola och jag åkte till mammas jobb där jag satt och pluggade en timme, tills de var dags att åka till doktorn. Hos doktorn gick allt bra :) var nervös, men det blir jag alltid när det gäller saker som tandläkaren, doktorn osv. haha

aja nu ska jag o robin kolla på tv.

Irriterande busskort

Tydligen fösvann inlägget som jag skrev i morse när jag satt i solen på österskans :P Dagen började lite konstigt, jag tog bussen hemifrån mig då funkade busskortet, sen bytte jag buss till 20an, å då säger busschauffören ne men detta kortet är spärrat. Jaha?! Så då fick jag betala ! :@ Sen fick jag gå till nån som hette Martin på skolan och fixa ett nytt busskort så nu kan jag åka buss igen hihi =)

Skoldagen gick bra, vi "städade" skolgården idag. Jäkla massa fimpar överallt! I morgon börjar man halv 9. Ska till Kattegatt och lyssna på föreläsningar om olika yrken, slutar vid 11 typ :D Då blir det lunch på stan med carru o anna. Vid 2 ska jag röntgas (stavas de så?). Hoppas inte det är nått farligt :O

Nu är det plugg som gäller.

Grattis lillebror!

Hej! Igår hade vi som sagt kalas för mig och lillebror. Martin fyller 15 idag! Grattis grattis! =D Jag fyller om 10dagar :D:D:D Det var kul att träffa kusinerna och farmor och farfar.

Idag måndag har varit en helt vanlig dag, jag och carru hade nationellt i engelska, muntligt... Det gick väl bra? haha aja skönt att ha det gjort iaf =) Efter skolan åkte jag till körskolan och körde lite :P Sen när jag kom hem hade mamma köpt hem kinamat för martin hade önskat det som middag på sin födelsedag. Hm vad ska jag välja för mat? :P Ska snart in och plugga italienska, ska ha muntligt prov imon. Ha det kalas! Pöss

Dagens Outfit 13 april

Strax ska jag och mamma in till stan och handla grjejer tills ikväll. Blir en snabb dagens outfit bild. Jättesuddig men hittade inte kameran så fick använda mobilen.

image108

♥ Klännig- Gina.
♥ Svarta jeans (ska byta till strumpbyxor innan jag åker haha xD )
♥ Svart skärp- mammas gamla

Nyttigt?

God morgon alla! i och för sig har jag varit vaken några timmar redan men men :P Igår kväll blev det filmkväll + pizza och massa godis. Gud vad nyttiga vi är ! :O

Idag är det lördag vilket är jäkligt skönt, har inget speciellt planerat, ska iaf plugga lite teori sen får vi se vad som händer, imorgon kommer släkten på pappas sida hit och firar mig och martin. Martin fyller år på måndag och jag fyller om mindre än 2 v. Df slog v ihop kalaset. Så imon blir det tårta och god mat, ännu mer nyttiga grejer ju! jäj :/ :P

Tröttis

Usch vad trött jag är idag! Har bara sovit några timmar pga att jag satt uppe och pluggade italienska. Snart är det helg igen, skönt! Men blir väl att plugga då med =( Har ett svårt matteprov på måndag :/ O tror jag o carru kommer få göra nationella p åmåndag med.

Nu ska jag käka frukost. Hörs senare!

Blåbärspaj

Körlektionen gick bra, och vet ni!? Min lärare tyckte det var dags att boka tid för halkbanan, och han sa (typ i början när jag började övningsköra) att när man kommit så långt som till halkan då är det inte så långt kvar till uppkörningen och provet. Fattar ni? Jag har inte så mycket kvar :D Jag kanske får mitt körkort innan sommaren ändå!!! ..... kanske. Jag hoppashoppashoppas de! På bussen hem träffade jag Carro vi satt o snackade lite om allt möjligt =) Nu är jag hemma och huset är helt tomt förutom jag och hundarna då :P Tänkte överraska min familj med lite godsaker ;) En blåbärspaj står i ugnen just nu. Vad tror ni dem säger om paj + glass ?

Senare idag blir det massa plugg, har italienska prov i mon :O



Jag älskar min Robin. Du, det kommer alltid vara du, älskling. =)


Onsdag

Hej! Läget? Just nu har jag håla så drf gick jag till mamma o hälsade på. Hämtade även mitt busskort som jag glömt. Ska snart tillbaks till skolan o ha engelska sen slutar jag. Då är det körskolan som väntar sen hem o sova tror jag. Är så jäkla trött. Aja nu måste jag gå till bussen.

Nytt linne

Nyss hemkommen, Började dagen med att övningsköra in till stan, släppte av älskling vid kattegatt sen körde jag till slottet där vi skulle ta kort. Det var kallt kan jag säga :P När vi hade fotatas i ungefär en halvtimme så sa vår lärare att det inte var lönt att åka tillbaks till skolan och jobba så vi fick gå på stan om vi ville :D Så med två timmar innan matten började hann vi både käka på peking och shoppa :) Det var anna, carru o yasse och jag. Efter matten slutade hela klassen, alla utom jag. Jag var tvungen att stanna kvar för att ha italienska jäj! men det gick fort. efter det kom mamma och hämtade upp mig. Sen tog jag en spruta, den sista av dem 3! Träffade även Micha där :P Hon var nog lite nervös, men jag sa att det inte gjorde så ont (fastän det gjorde de hahaxD ) Efter det så gick jag till stan och köpte ett linne :D Nu är jag hemma och ska äta lite, sen blire att packa, Ska sova hos Robin i natt.

Hörs i mon! Pöss

Fika med tjejerna

åhh vad jag hatar när man har skrivit ett lång inlägg och det bara försvinner !! Jag orkar inte skriva om allt , så drf tar jag det lite kort, Vaknade hos älskling, tog bussen till skolan, efter skolan blev det stan + fika med anna, carru o emma. Mötte upp älskling och vi åkte hem med mamma, hemma hos mig bakade vi chokladbollar, nu väntar vi på PB.

I morgon, tisdag, Börjar 10 i 10 tror jag, Ska tydligen fotas vi slottet? Efter skolan ska jag åka och ta min sista vacconationsspruta mot livmoderhalscancer. ajaj :/ På kvällen blir det väl hem och plugga... Hm har för mig att jag skrev nått mer om vad som skulle hända i mon men just nu kommer jag inte ihåg vad :P

Vad ska man göra ikväll?

Nu är man hemma igen. Drott vann! :D Efter matchen åkte vi inom donken och käkade. Hade tänkt träffa tjejerna ikväll men inga kunde så det blir nånannan gång. Har trååkigt. Pallar inte sitta hemma en lördagskväll och speciellt inte när älskling inte är här. Han är och träffar sin mamma som han inte sett på ett tag. Men det går säkert jätte bra. 

Jag vill göra nått! gå på bio, festa eller vad som helst!  

Nytt smink

hallau! Igår åkte jag ju som sagt in till stan och träffade Frida. Vi käkade på shang hai, asa gott =) Efter det gick vi och köpte smink, och sökte lite jobb. Sen åkte vi till min skola där jag skrev ett prov och Frida träffade några vänner, sen åkte vi in till stan igen, o vid halv 3 åkte vi hem. Min älskling kom till mig vid ca 5. Och idag har vi inte hunnit med så mycket.

Om en timme ska jag , älsk och pappa åka in till sporthallen där älsk ska spela match mot landskrona. I kväll vet jag inte vad som händer nån som har nått förslag?

Sista inlägget för idag

Har precis slagit igen rättskunskapsböckerna. Är nervös för provet i mon :O hoppas det går bra. Vad händer annars i mon då? Jo jag ska träffa frida efter skolan och vi ska käka lunch ihop sen gå o söka jobb. Senare på kvällen ska jag gosa med min bejb. Låter som en bra fredag tycker jag:) sov så gott nu allihopa! Så hörs vi i morgon. Kram

Saknar min kärlek

Älskliing jag saknar dig! :'( Hur ska jag kunna sova själv inatt? =(

image107

Dagens Outfit 3 april

En riktigt enkel outfit idag, åkte till skolan för att gå på en lektion sen åkte jag hem för att vila, mår inte riktigt hundra än. 


image106

♥ Grå kofta- från Mq
♥Vitt linne/ T-shirt(?) - 365 Sunshine även den från Mq
♥ Svarta jeans- tror dem är från Gina.
♥ Skinnjacka + svarta stövlar

Skrikande barn

Hej alla! Vaknade vid tio i 5 idag o kunde inte somna om för älsk låg o snarkade hihi. Just nu sitter jag på bussen , har en liten överenergisk unge bredvid mig. Seriöst han gör massa konstiga ljud o så helt plötsligt skriker han till o så sitter han o skrattar för sig själv :p Asså robins lillebror D är väl 3(?) O han är jävligt lugn jämfört med han hära. Haha jag älskar små barn eller iaf lugna småbarn xD onödigt inlägg jag vet haha

Dagens Outfit 2 april

image105

Ursäkta min jätte smutsiga spegel xD Den är ren nu, jag lovar (a)

Till kläderna då. Jag har på mig:
♥  Rosa stickad tröja- Sisters
♥  Vitt linne- Gina t.
♥  Svarta strumpbyxor- ehm hm kanske?
♥  Utomhus blir det svarta stövlar
♥  Jacka- vet jag inte än vilken jag väljer :P 


10 månader med min älskling :)

God morgon! Hur mår ni idag? Själv är man lite krasslig :/ Hört många som är sjuka nu. Idag är det onsdag. Inte vilken onsdag som helst, nej det är min och Robins 10månadersdag också :) hih Grattis älskliing ;) Synd att man inte mådde lite bättre så att vi kunde gått ut och ätit och kollat på bio eller nått kul, nu blir det hemmakväll med tända ljus framför tvn :) kanske beställer pizza? vem vet.

vad ska ni göra idag?

Dagens Outfit 1 april

image104

  • Skinnjacka, Vila
  • Vitt linne, MQ 
  • Svart kofta(syns ej på bilden), Vero moda
  • Jeans, Wrangler
  • Skor, le coq sportif





Snygg kjol!


image103



Kolla vilken snygg kjol jag hittade!! Jag vill ha!! finns på asos.

Home alone :P

Underbart väder idag! Känns nästan som att sommaren är påväg :P Men mamma sa att jag skulle passa på att njuta för det skulle tydligen bli sämre väder dem närmsta dagarna suuck ..

Just nu sitter jag och käkar pannkakor, är själv hemma vilket är jätte tråkigt :/ både mamma och pappa jobbar kvällen idag och Martin är ute med sina kompisar någonstans. Robin är och tränar och sen skulle han kolla en viktig match sa han, jag tycker att alla matcher han kollar på verkar vara viktiga :P

Wey blogg funkar

Weey bloggen funkar igen :P Har faktiskt saknat den lite ;) Här i Halmstad skiner solen, så jäkla skönt! Allt känns bra just nu :) Inatt sov jag hos min älskling, ni fattar inte vilken underbar kille jag har! Han är perfekt :) Imon är det vår 10månaders dag men eftersom han tränar sent på kvällen så ses vi inte alls i mon =( O jag blev lite "lessen" för de så han lovade att komma hem till mig ikväll efter matchen och sova här i natt så vi iaf får vakna upp tillsammas det är nästan det bästa =) hihi ..

I morse när jag var inne på Hemköp mötte jag Almgärd, det var längesen vi sågs nu men vi bestämde att vi ska gå på stan nåndag :) Vad händer mer då? hum imon är det en till körlektion och om 24 dagar fyller jag 18!

O vet ni vad? "någon" har skrivit en kommentar fast som anonym så klart, där den länkar till ett namn på billddagboken. Typ kolla ------- på bilddagboken! Så gick jag in och kollade vem det var. O då var de typ mitt ex ex ex's tjej :S Alltså min typ "första" kille som jag var tillsammans med när vi var typ 15 år :S Alltså? Vem är du som skickat den kommentaren? Och vrf skulle jag vara intresserad av hans nuvarande tjej? :S