Sista dagen i november

Usch är så himla deppig just nu :( Har umgåtts med Robin de senaste dagarna. I morgon bitti åker han och ikväll kan vi inte ses för han har massa att fixa ikväll. Jag vet att det bara är 2veckor vi kommer vara ifrån varandra och jag kanske är töntig som känner såhär men det känns som vi aldrig kommer ses igen :( Vi brukar ju ses varje dag! Och sova tillsammans varje natt! Och nu kommer han befinna sig i afrika utan internet, mottagning till mobilen, alltså vi kommer inte ens kunna prata/smsa på 2veckor!!! Fatta att detta kommer bli tufft, usch usch jag deppar ihop snart, allt jag vill är att det ska bli söndag så jag kan få åka till Paris och förhoppningsvis hålla mig underhållen med massa shopping så jag slipper tänka på att min andra hälft saknas, lätt att göra det i denna tråkiga hem miljön där de inte finns något att göra...


En annan sak är att mina föräldrar befinner sig i Budapest just nu :) kul för dom. Jag och Martin är hemma och passar huset och djuren :)


 
Såhär glad är jag inte nu :( detta var igår när jag och älskade Robin hade myskväll hos mig

Framtiden

Hej bloggis!

Har varit hemma från skolan två dagar nu :( Fått en jäkla mega förkylning, igår hade jag feber men idag mår jag liiite bättre.

I onsdags började dagen tidigt, kvart i 8 mötte jag anneli och madde utanför skolan, vid 8 gick bussen till malmööö! Var där nere runt 10 och gick in på mässan. Det var en trevlig dag men vet inte om jag fick ut så mycket av de :S blev mest mer förvirrad över vad jag ska göra efter gymnasiet. Finns ju hur mycket som helst att göra!? Flytta utomlands för att plugga? Jobba utomlands? Stanna i Halmstad och jobba? Flytta till en ny stad och jobba? Börja plugga direkt till hösten? Vad ska jag göra?!?!

Trötttttttt

Hej! Jag är trött. Hade en lektion i skolan idag, vilket var tur. Alla är typ förkylda och jag känner mig hängig.

Idag har jag mamma martin och robin kollat på julfilmen The Santa Clause, käkat lussebullar och försökt få lite julstämning :) Fattar inte att det är mindre än en månad kvar till det är julafton. Har inte ens börjat fundera på vad jag ska köpa för julklappar :O

I morgon är det malmö som gäller, saco mässan :)

Snö

I morse när jag vaknade och kolla ut genom fönstret så var det helt vitt! Och än ligger det kvar :)
Det var lite läskigt att köra bil till skolan i morse, halt :O  



Idag är det fredag och helg! Kan säga att jag verkligen behöver de! Trött är bara förnamnet. Tror jag ska gå och lägga mig nån timme, vid 6 ska jag hämta Robin sen ska vi spendera kvällen hos mig framför idol :)

Ångest över skolan


Aum?



Jag tror jag dööör. Alltid ska jag vara ute i sista stund. Fan! Hade tänkt plugga på religionen tidigare i veckan men de har inte blivit av :( har bara skjutit upp hela tiden. Och idag hade jag en lång dag i skolan och när jag kom hem så hade pappa varit nere i Lund och hämtat hem mamma och martin, så vi har fikat och ätit god middag och pratat och pratat! Men vips så hade några timmar gått om vid kvart i 8 dååå satt jag mig ner och öppnade religionsböckerna för första gången! Blev nyss klar med alla sidorna i boken men nu har jag massa anteckningar och stenciler kvar :O:O och jag orkar verkligen inte hålla mina ögon öppna längre utan måste sova snart om jag ska orka upp imon,, shiiit hejhej ig hej på dig ig!

Plugga utomlands?

Skulle haft sovmorgon i morse men tyvärr hade vi flyttat fram filosofin så vi började 08.10!! gah. Det var inte alls mycket folk på den lektionen, tror mats sa att 8st saknades, latmaskar ;) ligger ni hemma och sover medans vi andra pluggar ;)

Men men efter den lektionen var vi i hörsalen och lyssnade på en jätteintressant "föreläsning" det var 2 personer från go study + en lärare från en skola i Schweiz. Dem berättade massa om olika skolor och utbildningar i bland annat Schweiz, USA, Spanien. Man blir ju bara sååå sugen på att åka själv! Dem berättade att de nyss var en tjej som gått ut skolan och redan hade hon fått jobb som hotelldirektör och tjänade 150 000kr i månaden, fasen vad gött säger jag! Men tänk att bara lämna sin familj + vänner och flytta till ett annat land och stanna där i 4år :S och då måste man ta ett stooort studielån :/ Jobbigt.. Nu kommer min beslutångest igen :P Någon som har pluggat utomlands och kan tipsa?

Efter skolan har jag umgåtts med min babe. Vi har varit på Eurostop och shoppat slingmedel haha, sen blev det att äta lite på donken. Nu ska jag plugga religion!

Ny vecka

Nu vare måndag igen, veckorna går foooort. Det är både bra och dåligt. Bra för att det snart bär av till Paris, och att jullovet närmar sig, snart julafton och nyår :) dåligt för att Robin åker iväg snart :( usch usch fasar för den dagen, de längsta vi varit ifrån varandra är en helg :( hur ska jag klara mig nu?

I dag ha jag inte gjort nått speciellt, skulle plugga men har inte orkat så det får bli i morgon. Nu sitter jag och pappa och kollar på fotbolls galan :)

Jobbiga tider

När man är ensam kommer alla känslor fram, iaf för mig, det är när jag är ensam som jag faktiskt känner efter hur jag mår. Mamma ringde för 30min sen, vi snackade allmänt hur det går för mig i skolan och så(inge vidare eftersom jag bara tänker på mamma och martin), hur hundarna mår, om det hänt något roligt, hur martin mår, hur hon mår osv osv. Sen säger mamma plötsligt: om vi inte kommer hem innan första advent så får du lova mig att du börjar pynta och göra det fint där hemma med ljusstakar och stjärnor sen börjar hon gråta, och jag hör bara att hon säger att hon tycker det är så jobbigt att se martin gråta och ha så ont...

Dem är inne på sin tredje vecka på sjukhuset nu. I vanliga fall brukar man få komma hem efter en vecka när man gjort en sån operation som martin. Vrf ska vi ha otur? Alla var så glada nu när martin fått en tid, han har väntat i 4år! Och nu när han äntligen gjort operationen så kommer bakslag efter bakslag. Han har fått en infektion, hans ena lunga hade det hänt nått med, i eftermiddag skulle han göra nån speciell röntgen för dom tror det kan ha hänt något när han fick ryggmärjsbedövning innan operationen. Jag kan egentligen inte uttala mig så mycket för jag vet ärligt talat inte så mycket om de, mer än det mamma ringer och berättar. Jag har bara sett martin två gånger efter operationen och jag har sett hur ont han har och vilka panikattacker han får när han har som ondast, det var jävligt jobbigt att se sin bror ha så ont och inte kunna göra nått utan bara stå där som ett fån och säga: ta djupa andetag, precis som om han inte försökte?! Jag fattar inte hur mamma orkar se sånt varje dag som hon nu har gjort i 3 veckor, klart hon ringer hem och gråter för hon också mår dåligt. Jag och pappa mår inte heller bra, allt är tomt här hemma, folk ringer varje dag och frågar om vi hört något nytt från Lund. Vi får sköta alla sysslor här hemma som vi har delat på 4 förut. Vi vill bara att läkarna ska fixa så martin mår bra! Hur lång tid ska de egentligen ta för att få reda på vad som har blivit fel när dem opererade och vad som gör så att han fortfarande mår dåligt och har feber varje dag!? De mamma sa om advent, de får inte hända. Fan heller att jag tänker pynta själv, mamma o martin ska va här och vi ska göra det tillsammans som vi alltid gör!! Egentligen behöver ni inte veta detta, jag behövde bara skriva av mig. Inte så lätt att prata om de.

btw att vara barnvakter igår gick bra. Orkar inte skriva mer just nu. Hoppas nån kan få en bra dag..


Barnpassning

I dag är det fredag och det är så skönt! Idag har det varit skolan som vanligt. Just nu gör jag inget speciellt , sitter och kollar runt på internet. Jag måste snart fixa mat och gå en runda med hundarna.

Sen väntar en kväll som barnvakt.
Vid halv 5 ska jag först hämta upp Robin, sen vid 5 ska vi två befinna oss på hans småbröders dagis och så ska vi försöka få med oss 3 småkillar hem :P När vi kommer hem ska vi fixa mat och sen blir det idol med massa godis och mys, efter idol hoppas jag dem är trötta så att läggningen går snabbt ^^ :P När dem små sover blir det kanske en skräckis, vi får se :)

Har inga direkta planer för helgen utan tar dagen som den kommer, måste plugga lite det är de enda.


Onsdag

Idag har jag ( som många andra) haft Np i svenska b. Det gick bra tror jag, skönt att ha gjort de iaf! Efter provet körde jag och Carru hem till henne för att planera vår redovisning i fitnessen på måndag, det gick inte så bra. Hade fått låna en cd skiva från 2003 av vår lärare, och där fanns typ ingen bra musik :S så i mon får vi be om en ny. Annars idag har jag inte gjort så mycket. Pappa jobbar, Robin tränar, mamma + martin är i lund. Jag sitter här och är uttråkad. Funderar på att baka kladdkaka, men då blir man tjock, sitta vid datan? tjock, kolla tv? tjock, plugga? njaae, träna? njae. gosh!

Igår var iaf Bobbin här :) Vi kollade på Saw V. Den var bra, inte lika braa som alla andra men bra :)


Kärleksmatch mellan oxen och oxen

Kärleksmatch mellan Oxen och Oxen

När två Oxar träffas blir det en väldigt känslosam och stabil relation vilket tillfredsställer dem båda då detta är två av de saker som en Oxe värdesätter mest. När två personer som båda är födda i Oxens tecken träffas kan det ge upphov till en livslång kärlek. De kommer att skämma bort varandra och båda är charmiga, graciösa och värdiga. De kan vara rätt envisa och svarsjuka, Oxen måste lära sig att man inte alltid kan vara överens med sin partner. De måste inse att deras relation är för bra för att äventyra med små gräl.

Det bästa med relationen är den enorma lojalitet de visar varandra och deras beslutsamhet att underhålla romantiken - oavsett framtidsplanerna för dem. Deras gemensamma kärlek till romantik och trygghet gör förhållandet mycket stabilt och långvarigt.


Mys med Kaffe och chokladbollar

Halloj!

Bloggen har krånglat för mig hela helgen, har inte kunnat logga in :S därav den dåliga uppdateringen.

Ifredags mådde jag inte bra så stannade hemma från skolan, på kvällen orkade jag inte göra alls mycket så Robin fick komma hit och titta på idol och mysa med mig :)

I lördags skulle båda upp tidigt för att åka till Gbg. Jag skulle dit och shoppa med Carru och Robin skulle spela match. Hade en trevlig dag i Götet men som alltid har man sjuuukt ont i fötter och ben efter en dags shopping, hur ska vi klara av att shoppa 6dagar i Paris, Carru?! haha. När jag var tillbaks i Halmstad igen så åkte jag och hämtade Robin sen köpte vi Pizza för vi orkade inte laga mat och pappa var nere i lund.

I går , söndag, var det farsdag (som alla vet?) Tyvärr var de inte så vanligt :( Vi brukar alltid äta farsdagsfrukost inne hos mormor o morfar med hela släkten, men eftersom mamma och martin inte kommit hem ännu, och pappa var nere i Lund så var jag aldrig där.

Nu är det måndag och en ny vecka, kort dag i skolan. Pappa jobbar så jag passar huset. Drotts a-lag + teamet spelar match ikväll men jag känner mig inte pigg på att sitta i sporthallen hela kvällen så jag stannar hemma ikväll, har bakat chokladbollar så ska snart fixa kaffe och mysa framför tvn.  Ha en bra kväll!


Lund + balklänning

Min dag har varit både bra och dålig. Var ledig från skolan idag för jag och pappa skulle ner till Lund och förhoppningsvis hämtat hem mamma och Martin men när vi kom dit började han må sämre igen :( Vi stannade ändå några timmar för att snacka. jag vill att mamma och martin ska komma hem nu!

Innan vi åkte till Lund så åkte vi och hämtade min balklänning :) Jag är happy!

Har inte sett älsk sen i måndags tror jag det var :( Han ringde och sa att han hade tagit 2 av sina vaccinationssprutor som han måste ta innan han åker till Kenya. Fan det närmar sig också :( Han snackade redan om när han kommer hem då ville han att jag skulle stå på flygplatsen och krama om han hårt när han har landat ^^

Nu ska jag duscha sen sooova, nattinatti

3 November

Första dagen i skolan efter lovet är avklarad. Jag mådde inte så bra i morse så jag struntade i fitnessen, eller inte struntade, jag gick dit men jag var inte med och dansade utan kollade bara på.

Efter de väntade matte och vet ni vad som hände då?! när jag kom in i salen så står det en rätt ung kille vid tavlan han ba hej jag är vikarie åt lena hon ska vara sjukskriven minst 1 månad. Shit. Hur ska jag nu klara matte c, med en vikarie som ska lära oss räkna?! hjälp säger jag bara prov på måndag också!

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Nu sa pappa att jag var tvungen att vika tvätt , boooring!

Halloween helg

Min helg hittills har varit bra.


I fredags åkte jag och pappa in till stan, shoppade underkläder och en tröja + smink. Vi tog med kinamat hem och satt och åt medan vi kollade på idol.


Lördags, Pappa åkte ner till Lund så jag var ensam hemma, vid 6 åkte jag in till stan o mötte Carro och Robin och sen tog vi bussen till Anneli där det var fest. ( En liten fest typ 10 pers) haha men den blev ju lyckad ändå, alla var fulla, 2-3 personer låg däckade i varsin säng, bla. min älskade pojkvän hihi. vid halv 1 tog alla bussen in till stan, jag, Robin, Tim och Pontus gick till mc donalds och åt, sen vid halv 2 tog jag och robin bussen hem och somade direkt. Idag vakande vi smått bakis ^^ men så ska det väl vara nu sista helgen innan skolan börjar igen höhö :'(

Idag ska vi ha en mysdag, ska strax ut och gå en långpromenad i skogen med hundarna, sen ska vi laga middag, ikväll ska vi se den nya bond filmen på bio och efter det blir det pizza :D Sen ska jag köra hem älskling till sig, och jag åker hem till mig :( Pappa kommer nog också hem ikväll .