Hmm

Haha här sitter jag och äter och så kommer sotarn hit :P hör bara hur han håller på med nått i skorstenen :P aja jag tror jag kör till skolan snart :P HAHAH min katt är livrädd han går och mjauar och ser livrädd ut hahahhaha

Löööve

Du är en speciell människa, du skapade min väg,
Du har hittat mitt hjärta, du har hittat min själ.
Jag minns så väl den dagen, då du gjorde ditt val,
jag blev lyckligast i världen o nu vandrar jag på rosenblad.
Aldrig har jag älskat nån så mkt som jag gör idag,
du får mig att tänka positivt, och du gör mig knäsvag.
Jag kommer alltid att älska dig, tills dan jag slutar andas,
och du är allt för mig, så hoppas att du stannar.
Du o jag tillsammans, det måste ha skett ett under,
För utan dig är mitt liv inte värt några sekunder.
Kommer aldrig att kunna tacka dig för saken du gjorde,
jag är glad att livet vände, att det blev som det blev,
för utan dig i mitt liv, så är jag inte hel.
Jag älskar dig Robin o jag lovar att det är sant =)
För dem bästa stunderna är när du håller i min hand.
När vi ligger i min säng o bara håller om varandra, det är stunder som man inte kan tänka på nått annat.
Det vi delar älskling, det kallas kärlek, jag är lyckligast i världen, när jag har dig i min närhet. Det är du som gör mig glad, det finns ingen annan än du.
Vi kan dela alla stunder, jag hjälper dig när du har svårt,
för ingenting på jorden kan skilja oss åt. Har mkt mer att säga men känslorna tar övertag, Kärleken till dig är det som håller mig kvar.
För mig är du den enda, du är hela min värld,
och du vet:Jag älskar dig Robin

Pizza

Jag har inget att göra.. Väntar på att pappsen ska komma hem med pizza :D ÄlsklingsRobin ringde nyss o fråga vad jag gjorde. Jag svara:  inget, har tråkigt, dudå? Han svara: me tooo.

Hehe gud så tråkigt vi ha utan varandra eller hur snuttis? ;)
 
Oj nu hörde jag att ytterdörren öppnades, pizzatime! meningslöst inlägg ja ^^

Högskoleprovet

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Vid halv 9 släckte vi alla lampor i huset och tände massa ljus vid tvn och så kollade vi på robinson, jätte mysigt :)

Nu sitter robin o kollar fotboll och jag ska snart kryp ner i sängen, är såå trött! Var ju uppe runt 6 i morse för att sen skriva högskoleprovet. Skönt att ha gjort det även fast jag inte tror det gick så bra hehe. Men dom säger ju att man behöver göra det några gånger för att nå sitt bästa resultat. Jaja, nu ska jag sovaaa!

Glöm inte att ställa fram klockan en timme i natt ;)

PA klart!

Fattar ni hur skönt det är att projektarbetet äntligen är klart och inlämnat! Känns som en befrielse typ :P heh

Och idag är det fredag skööönt! I och för sig måste jag upp tidigt i morgon med för ska skriva högskoleprov halv 9 o de slutar inte förrän 4 typ :S hjälp!

Ha inget att göra för tillfället vill att Robin ska komma hit nu , men han går i skolan och ska träna så jag får vänta till ikväll innan jag ser honom..

Lala

Vad har jag sysslat med sen senast jag skrev då. 
 
Igår var jag ute och åt med familjen + farmor och farfar. Blev planka på Pio's mums! Efter det åkte vi hem och jag och älskling kollade på Twilight :)

Idag har jag vatt i skolan som vanligt. På hålan åkte jag, anneli, micha in till stan och åt, gottgott! Sen hade vi en tråååkig turism lektion och jag fattade inte något av vad vi gjorde men men . Nu ska jag skriva klart min slutdiskussion i PA sen är vi klara och då ska jag bara lämna in det i mon wiiiie :D


Update: Nu funkar inte studera.nu heller! Gah jag skulle skriva in min pinkod nu som jag fått i ett brev idag......

Tisdag

Hej! Var i skolan tidigt idag. Skulle skriva klart PA och vi är klara nu! Gött. Ska bara skriva ut allt och lämna in. Carru åkte nyss härifrån. Hon skulle läggas in på sjukhuset redan idag. Gud jag är tom nervös, tänk henne då. Lycka till iaf :)

Nu ska jag läsa bloggar sen börjar filosofin.

23 mars

Idag har varit en funderar dag. Har ont i huvudet pga att jag tänkt på tok för mycket idag.. Matte + prat med syon. Jag säger bara shit vad svårt det är att bestämma sig för vad man vill plugga till hösten. Jag vet typ vad jag vill, men kommer aldrig komma in för ha inte tillräckligt bra betyg. Sen har jag vissa saker jag kan tänka mig men då måste man välja bland hundra städer var man vill läsa också åååh. Jag och min jäkla beslutångest. Och den 15 april måste man ha skickat in ansökan.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen sova, ska upp tidigt i morgon för att åka tidigare till skolan och göra klart projektarbetet med carro. Sen ha jag bara en lektion. Älskling och Robin E ska till min skolan i mon så blir väl att äta i skolan med dem sen drar jag hem :)

Lördag

Hej hej! 
Chill dag i dag. Sov länge och tog det lugnt fram till eftermiddagen, duschade, fixade sig. Sen körde pappa in mig och Robin till stan och där gick vi och åt kebabtallrik på idas. Sen tog vi bussen hem till R och nu sitter vi här på hans rum och kollar på tv. Är trött...


18 mars

Hej! Dagen har gått fort. Hade matte 08.10 alltid lika trött på den lektionen. Efter det var de håla fram till halv 1, då jobbade jag och carru med projektarbetet. Efter det käkade vi och sen åkte vi in till stan och köpte solglasögon :D Sen var det snabbt tillbaks till skolan för att ha svenska, tråktråk och sen den sista lektionen var religion, fast hade bara den lektionen ca 15 min gytt!

Efter skolan skjutsade jag carru till hennes jobb och sen åkte jag hem! Och sen jag kom hem har jag gjort pannkakor, pluggat, snackat med älskling i tele. Och nu ska jag fortsätta plugga .... booring 

17 mars

Jag är trött!!!

Idag har det varit en lång skoldag. Hade konferensdag från 08.00 - typ halv 4. En helt onödig dag engligt mig. Vad fick 1orna och 2orna ut av denna dag liksom? Aja skööönt att det är över! På torsdag kanske vi inte ha någon turism och det är ju bra :P

Var hemma kvart i 4 och sen dess har jag inte gjort någonting! Typ legat i sängen och degat, tror mamma är klar med maten snart så får väl gå och äta.

Sen måste jag göra religionsläxan palla!!!

Tjuuhuu

Nu är det måndag igen. Snabbt tiden går. Fast det är iofs bra, vill ta studenten nu!

Vad ha jag gjort de senaste dagarna då? Hm,

Fredags: Älsklings Robin kom hit och vi hade myskväll, lagade mat, åt chips och dipp, kollade lets dance mm.

Lördag: R jobbade och jag pluggade, på kvällen var det kalas hos min kusin. Så var där hela kvällen och kollade melodifestivalen.

Söndag: Tog det lugnt, R hade match så jag och mamma körde dit honom och sen åkte vi och hyrde film. Tog det bara lugnt hela dagen

Idag: Har bakat massa till konferensdagen i morgon :P nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , kolla tv kl 8 iaf :)


Morgon

Asså gud, igår snackade jag och carru om hur trötta vi var fastän vi sovit bra. Men nu när jag nyss vaknade är det värre än igår. Jag ORKAR inte gå upp :O Asså vad är felet? Jag ha ju sovit bra. :s fasen vad jobbigt!

10 mars

God morgon!

Vaknade av lillebrors väckarklocka vid 7 idag. Men var inte trött så kunde inte somna om. Låg kvar i sängen tills halv 8 sen gick jag upp. Nu sitter jag och käkar frukost framför datorn , ovanligt?

Snart ska jag köra och hämta carru sen ska vi åka till skolan,slutar ca 1 idag .

- Ps jag saknar min älskling och vill bara pussa på honom nu nu nu ! :(


Göteborg

Omg vad jag är trött! Hur kan shopping vara så jobbigt :P

Idag har jag och carru varit i Göteborg hela dagen. Bussen från Hstad gick 08.20 och vi var hemma igen vid 18.45. Har shoppat en hel del :) Kanske inte så jätte mycket av det jag tänkt men lite tröjor och byxor :P

Jag är hungrig, men mamma är inte hemma och pappa lagar inget som jag vill äta :( och jag pallar inte laga mat , ååååh. Behöver sova i guess.

Och i morgon börjar dagen med filosofi!!!! blä

Senaste

Oj dålig uppdatering här ser jag. Så tänkte bara skriva lite vad jag gjort senaste dagarna.

I går hade vi projektaretsdag (säger man så?) aja vi hade alltså inga lektioner för att man skulle jobba med projektarbetet istället, men jag och carru brukar jobba varje onsdag så vi var i princip hellediga igår. Min fredag började halv 8 när min älskling skulle gå upp och göra sig i ordning för att sen åka till skolan. Jag låg kvar i hans säng och halv sov. Sen väckte han mig när han gick till bussen, för vid 10 tiden kom min mamma och hämtade mig och så åkte hon och jag in till stan. Där sprang vi runt i typ alla affärer för mamma ville hitta nått att ha på sig i morgon (hon & pappa ska på 50årskalas). Men det var lättare sagt än gjort. Mamma och jag tycker itne alls om samma kläder så jag var nog inte så mycket till hjälp ^^ . Så när mamma var inne på mq så passade jag på att gå bort till Hotell Mårtensson och fråga om praktikplats och hon jag pratade med sa att det gick bra :) jippi så nu har jag en praktikplats...

Efter stan så var det bara att åka hem snabbt och duscha och göra sig i ordning för vid halv 4 när pappa kom hem så var jag tvungen att åka med honom in till stan igen för att den ena bilen var på lagning så vi fick ta en varsin och köra hem. Vid halv 7 åkte jag åter in till stan och hämtade upp Robin vid hemmakväll och sen åkte vi hem till honom.

Idag skulle han ha match. Så idag var vi vakna vid halv 9 och en timme senare körde jag hem till mig och nu är han på väg till kungsbacka tror jag. Snart ska jag och mamma in till stan och kolla böcker ^^

nu orkar jag inte skriva mer :P hej då. 

förresten vad händer ikväll??

Huvudvärk

Blä ha huvudvärk nu :( hatar skolan. Man mår fan skit pga stress o prestationskrav. Visst jag ska inte klaga, vi ha inte allt för mycket och det skulle kunna funka om man bara planerade och tog tag i saker. Men nu är de så att jag inte ha orken att ta tag i saker , jag vill bara sluta skolan nu! Och därför blir det alltid samma sak. Att jag sitter här kvällen innan nått ska vara klart och precis börjat arbeta. Har huvudvärk och känner ångest. O vet att jag borde sova. Men nej jag ha timmar kvar av plugg...

3 mars

Soft dag i skolan, filosofi och klassråd bara :) Har inte gjort så mycket idag. Pluggat matte typ :P

På måndag ska jag och carru nog åka till Gbg. Tänkte åka dit då för att vi ha studiedag och tänkte att de inte är så mkt folk i affärerna då. Men nu såg jag att några från Sannarp också hade studiedag då och att dom också skulle åka till gbg på måndag!!

God natt

Nu har Robin åkt hem till sig och jag funderar på att snart krypa ner i sängen, finns inte så mycket att göra så kan lika gärna sova :P

Ikväll har vi sett på filmen taken, den var bra! Så om ni vill se en film så kan jag tipsa om den :)