08/09

Gott Nytt År!!

Näst sista dagen för i år

Hej! I morgon är det nyår! Fatta så snabbt året gått.

I går eftermiddag åkte jag, R, pappa & mamma till Eurostop. Var på Jc och kollade på jeans men hittade inte såna jag vill ha. Sen åkte vi och köpte raketer och smällare tills i morgon. Det var utplockat överallt! När vi handlat klart så körde vi R till träningen och sen åkte vi hem.

Idag ska jag nog bara vara hemma och ta de lugnt. Planera för i morgon. Verkar som många ligger hemma och är sjuka!?

Vad ska ni göra i morgon?

Mitt 2008

Januari

- Fick reda på att favvocafet Ulles hade lagt ner!

- Hade mycket i skolan denna månaden pga att jag hoppat in i klassen. Mådde dåligt pga skolan och låg efter i många ämnen.

- Började övningsköra med mamma och pappa

- La massa pengar på fika och mat!


Februari

- Jag skrev in mig på körskolan och hade min första körlektion


Mars

- Gjorde nog inget speciellt i mars, Antar att skolan tog mycket tid.


April

-Martin fyllde 15år och fick sin efterlängtade moppe! 



- Jag fyllde 18år! Och hade födelsedagsfest här hemma.

   

- Sökte sommarjobb


Maj

- 1 maj och några dagar framåt bodde jag hos R. Hans föräldrar var på semester så vi passade huset.

- Mamma och R fyllde år i maj

- Den 20maj hade vi en heldag med turismettorna. Vi grillade, lekte lekar, käkade glass och kollade konst. Och CYKLADE! haha 

     

- 29maj var det dags för sture på stan, då hela sturegymnasiet var runt om i Halmstad och gjorde olika saker. Min klass hade rollspel på olika språk och lite tävlingar.

 

- 30maj åkte familjen, Robin och familjen Henningsson till Stockholm för att bla heja fram pappa när han sprang marathon

  


Juni

- Den 2 juni hade jag och Robin 1års dag. Vi var fortfarande i Stockholm så vi firade med bio och god mat ute på restaurang.



- 4 juni Skolavslutning! Vi åt glass och skrev hälsningar till treorna.

   

- På skolavslutningsdagen blev jag bjuden på restaurang av R's familj :)



- Tog mitt första dopp i havet för detta året

- Den 10 juni klarade jag teorin! :D

- I juni var jag också på tjejmiddag hos Carru




Juli

- Började jobba

- Mitten av juli var det rix fm festival med tjejerna



- Slutet av Juli på min och Robins gemensamma semestervecka så tog vi en sista minutenresa till Rhodos. Det var även första gången jag åkte utomlands utan mina föräldrar.

  


Augusti

- Började skolan, 3an wiho!


September

- 2 september fick jag körkort!

 

- Första studenttävlingen

- 20september hade Madde födelsedagsfest

 

- 25september jag drog ut min första visdomstand


Oktober

- Hälsade på R's farmor i Småland

- Hade stureloppet

- Bokade resan till Paris

-På höstlovet åkte vi ner till Lund för att Martin skulle opereras. Operationen gick bra men sen fick han en inflammation och var tvungen att stanna på sjukhuset yttligare 4v.


November

- Hämtade hem min balklänning :D

- Åkte med skolan ner till Malmö för att gå på saco mässan, blev inte klokare på vad jag skulle plugga vidare till, snarare mer osäker :P

- Martin och mamma kom hem från Lund


December

- R åkte till Kenya den 1dec.

- 2 december hade jag och R 1 ½år tillsammans, Han var ju inte hemma så blev inget firande.

- Den 7dec åkte jag och Carru iväg till Paris för att jobba med projektarbetet.

  

- Pappa fyllde år

- Julen firades hos mormor & morfar, hemma & hos R.

 

Solsemester

Idag vaknade jag tidigt! Jag tyckte jag hörde en svans som slog i golvet, Låter konstigt men donna brukar vifta på svansen när hon är glad och när hon ligger ner på golvet så låter de på ett visst sätt. Och när jag kom till köket så ligger hon där på golvet! Och mamma berättar att dom varit inne med henne i morse men veterinären tyckte hon var så fin så hon övertalade mamma och pappa att göra en operation istället. Så i morgon ska Donna opereras istället för att bli avlivad i dag.

Just nu sitter jag och kollar på resor till sommaren. Så sugen på att åka iväg, måste bara övertala R. Undra vart man ska åka den här gången då?


Långpromenad

Puh , här sitter jag och är proppmätt. Jag och R åkte till affären och handlade och sen har vi lagat middag, det blev pastasallad och vitlöksbröd o nått kött som jag inte kommer på vad det heter.

Tidigare idag har vi varit ute på långpromenad med hundarna. Det var riktigt kyligt ute. När vi var mitt ute i skogen och jag tar upp kameran och säger till R att stanna för att jag ska ta kort, så säger han men ge dig! Ha du kamera med dig! Erkänn du ha någon sån blogg som du lägger in bilder och skriver massa...... Han är smart han ^^






       

Donna <3

God morgon eller god middag. Blev en sen kväll i går. Var en massa filmer på tvn som man ville se ju.

Idag är en lite lessen dag här hemma. Älskade Donna har blivit sjuk. I morgon ska vi avliva henne. Har alltid haft hundar här hemma men med Donna känns det annorlunda hon är den första hunden som jag kommer ihåg när vi hämtade hem henne och när hon var valp. Jag var ca 7-8 år när hon kom till oss. Dem andra hundarna har jag inte direkt nått minne av från valptiden för då var jag så liten. Men med Donna känns de som om hon varit med från början :( Kommer bli galet tomt utan henne, usch det är det värsta med djur. Den dagen man måste avliva dom. Men man får inte vara egoist. Hon mår ju inte bra och vi vill inte att hon ska behöva lida så detta blir bäst .

 ♥

27 dec

Herregud vad har hänt med mig?! Idag vaknade jag vid halv 12. Dagen går så snabbt när man sover så länge. Så himla tråkigt. 
 
Idag har jag inget planerat, tråkigt väder ute. Skulle passa bra att gå på bio ikväll eller bara hyra film kanske. Vad ska ni göra idag?

4 år

4 år sedan idag:(
Vill bara skänka en tanke till alla som miste livet i tsunamin och till alla som hade en anhörig som inte kom hem...


Julen

Julen är över för detta året. Julafton var lika mysig som den alltid brukar vara. Vaknade rätt tidigt, kollade julstrumpan och där i låg massa godis och hårinpackning och ansiktsmasker:) Vid 12 var det dopp i grytan hos mormor och morfar. Alla förutom Växjöfolket (mina kusiner + moster och hennes man) var där. Sara hade åkt hem från Usa för att fira Jul hemma :) Runt halv 3 åkte alla hem till sig för att kolla på Kalle Anka. När Kalle var slut så var de dags att laga mer mat! Lite i 5 kom farmor och farfar hem till oss. Och vi åt ännu mer julmat + godis + gröt. När klockan började närma sig 7 var det dags för julklappsutdelning. Fick massa fint så jag är nöjd :D tydligen hade jag varit snällare än vanligt hoho ;D När jag proppat i mig ännu mer godis och snackat massa med farmor o farfar så körde jag hem till Robin för att fira lite med hans familj också :) Hos honom sprang små killarna runt med sina star wars svärd och innebandyklubbor och allt vad det var. Tomten hade varit hos dom med. Vi kollade på massa julfilmer och hade det mysigt. Åt ännu mer choklad och gröt. Vid 1 gick jag och Robin och la oss och sen sov jag gott hela natten.

Juldagen var det bara att gå upp tidigt, Robin skulle till sin mamma och fira jul och jag skulle hem till min mormor och morfar igen för att äta julfrukost. På juldagen kom även växjö folket ner.

Idag sov jag fram till 1. Julen gör en trött haha :P

Lite bilder från julafton, farfar har tagit dem flesta så dem har jag inte fått ännu, men vi tog några bilder med vår kamera när vi kollade på Kalle :P
 hela familjen förutom katterna haha

 Jag och granen

 Lillebror och Donna

 
Haha jag och älsklings Donna


23 December

Imorgon är det julafton! Kan inte fatta de. Tiden går så himla fort, de senaste halvåret känns som att det bara flugit iväg, ska tiden alltid gå så här snabbt? Då kommer vi ju snart ta studenten, snart kommer man flytta hemifrån, snart kommer man vara gammal :O


I dag blir det mys med familjen. Ska slå in dem sista julklapparna och lägga under granen. Sen ska vi äta massa gott och ikväll blir det uppesittarkväll. God Jul på er alla!


Tomten kom idag!

Har gått upp tidigt flera dagar i rad nu. I går var jag iaf och klippte mig, blev lite kortare :)

I dag åkte jag, pappa och Robin in till stan för att köpa dem sista julklapparna. Sen kom Robins pappa och mötte oss i stan och sen gick han och Robin vidare.

Jag är uttråkad! Vet inte vad jag ska göra ikväll. Pappa fyller år idag men vi hade släktkalas igår så ikväll blir det bara god mat och tårta.

Nyss var tomten utanför vårt hus och knackade på rutan med sin lykta haha :P

<3

Robin är hemma, så mycket som vi pussats hittills har vi inte pussats undr hela vårt förhållande hihi :) Senare ska vi äta tacos och kolla på film :)

Hemma i Sverige igen

Hej ho!

Nu är man hemma i Sverige igen. Har haft en bra vecka i Paris men kan ju säga att man känner sig trött efter att ha gått hur mycket som helst varje dag, pust :P Men som Carro sa nu är våra ben tränade inför beach 09 haha :P Kommer lägga in lite bilder när jag har tid. 


blir för mycket bilder att lägga in, men har alla på min bilddagbok som ni kan besöka här . Kolla på den 7 dec och framåt.



Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Kollat en stund på faddergalan och ska nog gå och lägga mig snart. Älskade Robin kommer hem i natt och han ska komma hit i morgon bitti. Men han ville inte säga vilken tid han kommer för det skulle bli en överraskning, aww vad underbart om han kommer tidigt och kryper ner under täcket och väcker mig :D

Fredag

Äntligen fredag! Och jag är så lycklig. Nu är jag "ledig" fram till den 15 december sen slutar skolan den 18, vilket innebär att jag har ca 3 skoldagar kavr denna terminen haha :D Hela nästa veckan befinner jag mig i Paris med Carro vi ska jobba med projektarbetet men de blir förstås shopping med :D

Hade två prov idag, svenska och natur. Gick bra tror jag:)

När jag var klar med mitt sista prov och slutade för dagen såg jag att jag fått ett sms, av Robin!! Och för ca 1timme sen ringde han oxå :D:D Han var inne i Nairobi och åt mat, alla var jätte hungriga för i byn åt dem bara majs, bönor, ris och nått bröd som smakade gummi hihi. Han var oxå orolig över att jag skulle ut i lilla Halmstad och festa utan honom, aw min älskling är för söt. Kunde inte snacka så länge för de är så dyrt! Så vi sa hej då o sånt, de dröjde 30 min sen fick jag ett sms där de står hur mycket han älskar mig och att han saknar mig jätte mycket....
Haha plutten då.. Kom hem! :(

Hemma igen

Jobbig dag idag, hade som sagt matte i morse och efter det håla. Religionen började vid 2 och vid 3 slutade jag för dagen, men min dumma buss går hem halv 3 och nästa går inte förräns 5 över 4 och mamma behövde ha ena bilen och pappa den andra. Så när jag slutade fick jag gå bort till mammas jobb och vänta tills hon slutade och sen åkte jag med henne hem =) Nu i kväll är det plugg som gäller, vet hur det brukar bli när jag säger så, man bara skjuter upp det hela tiden, ska bara kolla lite på bilddagboken, måste läsa några bloggar, behöver lite fika, måste byta om till myskläder för att kunna plugga. Och vips så var klockan 10-11 och då orkar iaf inte jag sätta mig ner och plugga! Men i dag MÅSTE jag, har två prov på fredag och jag har inte börjat plugga på nått ännu :O:O

I morgon tror jag pappa skulle in till stan och växla pengar till mig! :D Wiee snart snart PARIS! Känner att jag kommer köpa så mkt att de inte får plats i väskan hem :O Får bara ha med tunna kläder dit så de får plats mer hem höhö ^^ 




och jag vill inte ha det så här heller
jag vill ha dig hos mig när jag ska sova
somna med dina armar runt mig
och vakna likadant
tryggt
jag vet nu att det är dig jag saknar
det skulle inte kunna vara någon annan
som håller om mig om natten
och läppar och händer som du
är det ingen annan som har ♥



3 december

Godmorgon! sitter här vid datan och äter frukost :) Bussen går om 30min ungefär. Dagen börjar med matte c! Usch vad jag är tröööött. Efter den lektionen har jag håla fram till 2. D tror jag att jag ker hem och äter middag hemma :) Efter skolan ska jag träffa mamma och så ska vi nog shoppa lite viktga saker inför Paris på söndag. Ha en bra dag!

Ett inlägg till min älskling

Hej min älskade! Vet inte om du läser detta men om du åker in till Nairobi någondag och får tag på en data så vill jag bara säga grattis till oss på vår dag :) <3


mitt hjärta
min kärlek
min pojkvän
min Robin ♥ 


Han är luften i mina lungor,kraften i mina steg
Han är den som fick mig att tala,när jag bara teg
Det är Han som ger mig kraften att orka med varje dag
Det är Han som är min anledning,att leva kvar













Du kommer alltid vara något speciellt för mig ♥








2/6 -07
18månader, 1 ½ år sedan det blev vi! :) Det gör såå ont i hjärtat att tänka på hur långt ifrån varandra vi är just nu :( :( Är så van vid att ha dig vid min sida varje dag! Saknar dig älskling, extra mycket idag på vår dag :( Vi får fira det när du kommer hem igen. Jag älskar dig
! Always and forever M&R

Ps I love you

Hemsk dag idag , älskling har åkt :(





Ni som inte sett filmen Ps I love you, ni måste se den! Man gråter hela tiden :')